Известие

Collapse
No announcement yet.

Порше! Има ли такова ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от j1v
    Стига сте се гаврили с момчето, корвета също има на таблото ускорение от 0-100км/ч и разни други такив гъделчета, така че сигурно не си измисля, нито са го лъгали.
    Добре , може и да има на корвета , аз лично на Порше не съм мяркал но пък и не съм се заглеждал де ...ама пък и познати с Поршета не са споделяли , а биха го казали ако има ....ама като се сетя за 7,1 до 200 и пак ми става интересно

Comment

Абе тая тема е... мани, заеби...
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
        е как да ти отговори като е пълен ламер някои го е налъгал едно хубаво и тои сега се е запънал като магаре на мост
        авто-ламер и пълен ламер не са едно и също нещо, тва че някой не разбира от коли, не значи, че не разбира от нищо
        ти сега като какъв се включваш адвокат или еи теи за спорта щот е ясно че човека говори някакви неща които не са му ясни и като казвам че е ламер значи е ламер по темата не ти ли стана ясно или просто скучаеш

Comment

Добре, според теб е ламер, според друг не е ламер, трябва ли да го нападате всички. Аз постоянно чета некви мнения дет според мен са грешни и хората се изхвърлят, ама си трая. Много ми е интересно ква полза има от тези мнения и обиди? Нито тебе те познавам, нито него, ама ви предлагам да я заключите тази тема, на секи мнението стана ясно, нали
          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

добре де вие думата ламер за какво я имате за обида ли я земете си изяснете първо кое е обида и кое не и после въпросния ламер да си изясни аджаба каква кола е карал и какви уреди има в нея!!! и тогава да продължим спора щот така тои не му е ясно за ко стаа дума а на нас още повече!!! ама еи теи за скандала няма проблеми все ще се намери кои да се направи на остроумен

Comment

добре де вие думата ламер за какво я имате за обида ли я земете си изяснете първо кое е обида и кое не и после въпросния ламер да си изясни аджаба каква кола е карал и какви уреди има в нея!!! и тогава да продължим спора щот така тои не му е ясно за ко стаа дума а на нас още повече!!! ама еи теи за скандала няма проблеми все ще се намери кои да се направи на остроумен
              Това ме интересува живо

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                Стига сте се гаврили с момчето, корвета също има на таблото ускорение от 0-100км/ч и разни други такив гъделчета, така че сигурно не си измисля, нито са го лъгали.
                Добре , може и да има на корвета , аз лично на Порше не съм мяркал но пък и не съм се заглеждал де ...ама пък и познати с Поршета не са споделяли , а биха го казали ако има ....ама като се сетя за 7,1 до 200 и пак ми става интересно
                Поршетата имат като екстра хронометър точно посредата на таблото. Така че сигурно за това уредче става въпрос, но за 7,1 и аз оставам без коментар!
                XTruck

Comment

Но все пак напрежението и обидите са излишни. 1во такава дума ламер не съществува в българския език и 2оро мисля че някои хора могат да я определят като обидна а други не. Но все пак се съмнявам на някого да му става приятно като го наричат по този начин.
                  XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                    Първоначално публикувано от jorko
                    Поршетата имат като екстра хронометър точно посредата на таблото. Така че сигурно за това уредче става въпрос, но за 7,1 и аз оставам без коментар!
                    Хронометър казваш ... ...ша взема и аз та си турна на таблото един пясъчен часовник , така и така е в реконструкция в момента

Comment

а къде са ги вдигнали тия 0-200 пък ми е интересно на мене, в студентски град пред УНСС, или пък на околовръстното, или пък на Цариградско,

А иначе корвета има и странично ускорение и head-up дисплей и други работи,
                      а 0-100, 0-200 да се засича по километраж е меко казано глупаво, дори и при тези коли има леко отклонение на километража, аз са зимата на леда правя 0-100 за по - малко от 3 секунди, газ до дупка на леда на 2-ра с ръчна и ето ти 100 км/ч,
                      истината е с ГПС, макар че тези коли си имат вграден не вярвам с него да мерят, но пък ВЕТ-а използва земното ускорение, както и Г-ТЕК, та там може и да са вярни показанията ..

Comment

Относно уреда дето мери времето -НЕЗНАМ КАК МУ Е ИМЕТО - просто си показва(правят се някакви настройки,но е на италянски и неразбрах нищо)
                        Относно думата "ламер" аз я смятам за обидна и този "потребител" дето я използва мисля,че почва да се излага вече(май още ти държи влага дето се заядох с тебе преди няколко месеца-злопаметен си ... както е казал 1-н велик УМ "Човек неможе да надхвърли сянката си!"-Обясненое за това няма да давам какво значи-има книги).1-но пояснение - от коли не разбирам и явно съм "ламер" на тая тема - каквото и да значи(още не съм се ъпгрейтнал до такова ниво на интелект - ще трябва да си потърся чип тунинг).
                        Колата вдигна 200 от спирката на Орлов мост до спирката дето е СРЕЩУ Полиграфическия! За информация -сняг нямаше,нито пък лед. И още нещо,поршето е с чип по-скъп от мойта кола!

Някои хора умират от кеф,като четът постовете на съфорумниците си,които се заяждат с други такива!
                        Признавам че съм виновен за цялата тема и за глупостите,които бяха нахвърляни тука!Дано да няма много потребители от други форуми,че станахме за смях!

За в бъдеще ще се въздържам от,каквито и да било коментари във форума(така и така нищо не разбирам поне да не се обаждам ) тъй като дразня много от "членовете" .
                        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                          Колата вдигна 200 от спирката на Орлов мост до спирката дето е СРЕЩУ Полиграфическия! За информация -сняг нямаше,нито пък лед.
                          Бива на вървене определено

Comment

Относно уреда дето мери времето -НЕЗНАМ КАК МУ Е ИМЕТО - просто си показва(правят се някакви настройки,но е на италянски и неразбрах нищо)
                            Относно думата "ламер" аз я смятам за обидна и този "потребител" дето я използва мисля,че почва да се излага вече(май още ти държи влага дето се заядох с тебе преди няколко месеца-злопаметен си ... както е казал 1-н велик УМ "Човек неможе да надхвърли сянката си!"-Обясненое за това няма да давам какво значи-има книги).1-но пояснение - от коли не разбирам и явно съм "ламер" на тая тема - каквото и да значи(още не съм се ъпгрейтнал до такова ниво на интелект - ще трябва да си потърся чип тунинг).
                            Колата вдигна 200 от спирката на Орлов мост до спирката дето е СРЕЩУ Полиграфическия! За информация -сняг нямаше,нито пък лед. И още нещо,поршето е с чип по-скъп от мойта кола!

Някои хора умират от кеф,като четът постовете на съфорумниците си,които се заяждат с други такива!
                            Признавам че съм виновен за цялата тема и за глупостите,които бяха нахвърляни тука!Дано да няма много потребители от други форуми,че станахме за смях!

За в бъдеще ще се въздържам от,каквито и да било коментари във форума(така и така нищо не разбирам поне да не се обаждам ) тъй като дразня много от "членовете" .
                            ето че стана ясно че наистина не знаеш какво говориш а това автоматично те прави "ламер" в очите на "злопаметен потребител"като мене другия път като решиш да пишеш по теми в техническите раздели бъди по добре подготвен щото сега не аз ами ти стана за смях
                            1-първо пояснение: ясно е че не си разбрал и половината от това дето са те лъгали
                            2- второ пояснение: чип тунинг на твоя рам не може да се направи просто дъното ти е слабо не се хаби да ъпгреидваш
                            3-трето пояснение ако това са ти представите за бърза кола значи мноого си сбъркал раздела и опонентите живеи си в собствен свят пълен с заблуди
                            4-четвърто пояснение : някои хора имират от кеф когато съфорумниците се изложат както си требе и същите тея хора ще се радват ако наистина няма такива като теб лами дето дори се засягат от истината нищо че дори сами са си виновни за излагацията
                            5-пето последно пояснение: чужди потребители надали са чели в какви лъжи са те омотали и как ти си се доомотал ама и да са чели няма те запомнят но за сметка на това тука измежду сектантите се помниш и смятам ти е ясно че каквото и да напишеш в техническите раздели тея същите хора пак ще ти припомнят за себе си

Comment

Колега не те познавам и не искам да се заяждам с теб
                              Просто ми е любопитно, не допускаш ли ,че може малко да са те излъгали?
                              Просто тези данни отговарят на по-силна кола. Още повече от 100 до 200 да ускори по-бързо отколкото от 0 до 100 просто замисли се сам
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

3-трето пояснение ако това са ти представите за бърза кола значи мноого си сбъркал раздела и опонентите живеи си в собствен свят пълен с заблуди
                                баткооо, е как да не е бърза кола като сток прави 1/4 миля за средни до ниски 11-ки,
                                а макс прави 320 ...

Comment

Working...
                                X