Известие

Collapse
No announcement yet.

за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ехе и аз искам на гонки!!! Ако ше се прави нещо у София, да се разбереме поне една седмица по- рано, та да имам време да си оправа настройките. Тя не че мойта е мноо яка, ама поне ше се представиме добре от отбора с батко ти бобсън Та нали и мойта е ТС, ма поне една победа смятам да запиша срещу тез пичове с "ЧУДОВИЩАТА"
    156 V6 turbo

Comment

Няма лошо! Всеки има право да се пробва! Като ти върви колата братле защо да не ни минеш! Само че и ние не се даваме така лесно! Нямам никакви намерения Т.С. да ме бие на 400м така че...
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Еми хонделата иска просто да си види вьзможностите но щом не искате ваша работа няма да се меся

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от Събев
          Няма лошо! Всеки има право да се пробва! Като ти върви колата братле защо да не ни минеш! Само че и ние не се даваме така лесно! Нямам никакви намерения Т.С. да ме бие на 400м така че...
          Най- важното е да има гонки дали ше биеш или ше те бият, то неможе само едното Смятам една победа да запиша, па ако нестава ше се напраиш, че не си уцелил некоя скорост и да запиша и аз една, па после ше има
          156 V6 turbo

Comment

А относно тва за ТС, че нема да те бие, не е хубаво да се говори така, щото може и некой пич с лада да те бие. Не се знае кой къв дзвер има в гаража
            156 V6 turbo

Comment

Тука стана много интересно Напишете тук като се разберете нещо аз ще дойда да пия една бира и да гледам гонки (ако съм в БГ де)
              Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Давай хайюндая на гонка еййй, никви семки....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Събев
                  Такива кат тебе ме кефят и накрая се н....т кат дойдат, и престани да се изхвърляш без дори да си се возил в колата ми ясно Кат си толко отворен идваш и се гониме предварително недей го вадиш голям Забравих да ти кажа че ше те натупам и с поне 3 атмосверни ТС-а да се усетиш къде се намираш
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                    До края на другия месец съм готов и аз,запишете ме за участие във всички гонки,тогава ще видиме кое върви повече. Но според мен спора е между боксера и т.с.,хондата за какво се бори?
                    Въобще не разчитам да си готов извади го голем и го прибра за пет дена после чакайте сега един месец, ако искаш за тебе специално да подготвиме кола а
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Голем ама МЕК!!!!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Първоначално публикувано от Lisan
                        До края на другия месец съм готов и аз,запишете ме за участие във всички гонки,тогава ще видиме кое върви повече. Но според мен спора е между боксера и т.с.,хондата за какво се бори?
                        Въобще не разчитам да си готов извади го голем и го прибра за пет дена после чакайте сега един месец, ако искаш за тебе специално да подготвиме кола а
                        Кво да я готвиме, само ше и сложиме метан и е готова
                        156 V6 turbo

Comment

nkn66 е прав! Важното е да има дръпки, вярно че винаги ще има кой да те мине! bobo прав си, не съм се возил в твоята кола, незнам как върви, ама искам да се пробвам! Все пак и ти не си се возил в моята нали? Ясно че ще ми кажеш че няма такива 33-ки които да вървят, но аз не съм на това мнение, така че на чертата ще си проличи коя върви повече!

Comment

Атмосферното налягане ще се покачи, да се надяваме, че и в Димитровград не са на атмосферно, за да е интересно иначе туризъм до София. Ма не знам тоя Бобо как се навива да се дърпа без пара на ръка....

Comment

Бобо,да знаеш че ми е голям и твърд, не съм се скрил, а с чужда кола не става да тичам. Подготвяй каква кола искаш,само да е ТС и без турбо като за начало,дори да загубя ме боли,ако бия пак ме боли. Аз ги приемам нещата като шоу и не ми е фикс идея непременно да побеждавам. Много сме малки всичките да се мериме с големите. Всеки от нас е направил някъкъв опит да направи нещо с колата си и преди да се види резултата не трябва да се плюе и отрича,дори напротив,трябва да се подкрепя. А за сведение 145 2.0 ТС взима 400м. за 16.1с., а 33 1.7 16в за 16.2с, така че разликата е много малка и не се знае кой кого. Единствения начин е да се пробваме,а не да се заканваме в нета. ТИ определи къде и как след 1.3. 2007г,а и кръчмата, за да му е гадно на загубилия плаща сметката. Поздрави на всички учасници!
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Lisan е прав!
                                Без много нападки, само уредете среща след 1.3.2007 на свободно място и ще направим дуел "boxer" срещу "Twin spark" и ще решим проблема! Какво ще кажете??? Само с атмосферки! Защото с турбо е лесно! А за сметката в кръчмата който падне плаща!

Comment

Working...
                                X