Известие

Collapse
No announcement yet.

за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lisan
    Много смешно колега,нали се разбрахме без ирония и тем подобни изказвания,не се знае кой кого. Каде прочете че някой ще се бяга на Бобо с колата? Като се определи датата много държа да дойдеш,да видиш едно боксерче какво ще ти направи.Ще помоля мероприятието да бъде съобразено с твойто свободно време,за да присъстваш.
    Брат ма не стаа въпрос за тебе бе чети малко тоз събев каза че ше накаже мойта кола за тва му се връзваме

А иначе който си мисли че с квато и да е алфа (само Доктора да не се обажда ) може да бие C20XE аз съм насреща
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мури не си прав,като сложиш ръждата по 33 тя става и по лека, въпроса е принципен,трябва да се пробваме и да се види кой какво е направил с колата си. Нали никой не вярва че ще има кола която да не е пипана,номера е да запазиме добрия тон и приятелски отношения.
      Е тука те подкрепям с две ръце
      sigpic
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Много смешно колега,нали се разбрахме без ирония и тем подобни изказвания,не се знае кой кого. Каде прочете че някой ще се бяга на Бобо с колата? Като се определи датата много държа да дойдеш,да видиш едно боксерче какво ще ти направи.Ще помоля мероприятието да бъде съобразено с твойто свободно време,за да присъстваш.
        Брат ма не стаа въпрос за тебе бе чети малко тоз събев каза че ше накаже мойта кола за тва му се връзваме

А иначе който си мисли че с квато и да е алфа (само Доктора да не се обажда ) може да бие C20XE аз съм насреща

Comment

bobo, аз ще се пробвам да те мина!
          Не гарантирам че ще успея!
          Но като си пич не очаквах, че толкова ще се възпалиш братче!
          За C20XE мотора незнам какво ти се вижда нереално да го мина,
          но щом не ти се вярва доведи няколко опела и ще видим какво ще стане! Нямаш никакъв проблем! Става въпрос за сток мотори!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

А ти като пич мисля че би уважил поканата за дърпане и би
            се защитил на пътя! Смятам че е напълно нормално, а ти май се обиди!
            Затова както Lisan предложи определете точна дата и час и да се съберем, ще си пробваме колите и после на бира!

Comment

М/у другото някой знае ли божурище кога ще го отварят тази година
              и ако е скоро направо там да се дърпаме!

Comment

колега що се отнася до разработките на моя двигател мога да те светна до някаде защото другото е тайна на майстора(т.е. аз).м-ра е с оригиналните бутала(1-рем),сгъстена е на 10,5 ,с 16в глави от 1,7,2бр. вебер45,нова смукателна и изпускателна с-ма,доработки в делкото,с спортни валове(фазата и натискането 280градуса на11мм ),олекотен е зверски(коляновя вал е без тежести),ход67,2мм,бутало84,4мм,а и между другото хидравличните повдигачи отпаднаха.ами това е общо взето 176кс. при 7900обр.
                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

КОЛЕГИ ЧУХТЕ ЛИ НАЙ НОВОТО НА БОБО Т.С. Е 277,136259 к.с. при тегло 1200кг.(без зла умисал БОБО радвам се дано е така, на чертата всичко излиза наяве :P )

Comment

WhitePower ако искаш да направиш пунтото по силно(и то осезаемо по силно)ми пиши

Comment

Mury тук не став вапрос за стандартен д-л,а за разработка(това е малко по сложно)

Comment

...дори да загубя ме боли,ако бия пак ме боли. Аз ги приемам нещата като шоу и не ми е фикс идея непременно да побеждавам...
                        Е тва е мъжка приказка Между другото, тази тема е основно доказателство защо не чета повече тоя форум. А именно, че всеки е седнал да си мери оная работа с някой друг, или с възможно повече хора... Не беше ли идеята да си помагаме и да се подкрепяме, а не да си ядем краката за щяло и нещяло ???
                        Стига сте се занимавали с глупости, а се хванете сериозно и кажете кога и къде да се съберем за да видим какъв ще е резила на всеки един от вас - щото след толкова самохвалби не знам какво друго ще последва... Вземете се в ръце и вместо да се дъвчете, ни предложете ШОУ
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Alfa User много обръщаш внимание на всичко каквото се
                          пише тук! Във форума е едно, хапеме се, дразним се, но на живо
                          мисля че ще е точно обратното! Наистина трябва да се подкрепяме
                          и помагаме един на друг, така че не обръщай внимание точно какво
                          си пишем! Ти няма ли да се пробваш с твоята кола, ако дойдеш???

Comment

Първоначално публикувано от drigata
                            колега що се отнася до разработките на моя двигател мога да те светна до някаде защото другото е тайна на майстора(т.е. аз).м-ра е с оригиналните бутала(1-рем),сгъстена е на 10,5 ,с 16в глави от 1,7,2бр. вебер45,нова смукателна и изпускателна с-ма,доработки в делкото,с спортни валове(фазата и натискането 280градуса на11мм ),олекотен е зверски(коляновя вал е без тежести),ход67,2мм,бутало84,4мм,а и между другото хидравличните повдигачи отпаднаха.ами това е общо взето 176кс. при 7900обр.
                            Смятам че тия 176 к.с. ако нямаш Дино рън са просто твоя мечта
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от drigata
                              КОЛЕГИ ЧУХТЕ ЛИ НАЙ НОВОТО НА БОБО Т.С. Е 277,136259 к.с. при тегло 1200кг.(без зла умисал БОБО радвам се дано е така, на чертата всичко излиза наяве :P )
                              Хахахаахахах първо неможеш да смяташ и на всичкото отгоре незнаеш теглото на мойта кола НЕ ДАНО КОЛЕГА ТОВА Е ИЗМЕРЕНО НА ДИНОТЕСТ ако ти говори нещо И спри да спамиш за мойта кола а се поинтересувай че тука смях предизвикваш
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                                ....... И спри да спамиш за мойта кола а се поинтересувай че тука смях предизвикваш
                                Да бре верно т'ва било онова било наредете ги двете колици и на финала ще си проличи коя кола каква е . Ама и обявете къде и кога - даже и на луната да е ще дойда да го гледам.
                                .....Чувам едни приказки за на Бобо колата от един виден бургаски рацер. Била нещо спъната .....
                                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
                                X