Известие

Collapse
No announcement yet.

за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gorskia
    а бе Дрига,недеи бе братче ги провокира тиа РАЦЕРИ та да не ти затрият мнениата по вапроса
    шса сетиш
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Съжалявам за качеството на снимките, но тел. само ми беше под
      ръка като снимах!
      bobo къде мога да видя твоята кола болтче по болтче както беше
      писал!????
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• bobi 33 всички карбуратори на webber на боксера започват с
        36IDF , но цифрите след това определят модела на карбуратора
        ( 36IDF45 - 45-то означава колко е диам. на дроселовата клапа), ако
        има нещо неясно обърни се към Сашо!
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от Събев
          bobo къде мога да видя твоята кола болтче по болтче както беше
          писал!????
          Писах че можеше да се види и 80% от тук пишещите са я виждали страницата ма поради наличието на много разбирачи вече я предоставям само на доверени хора
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• е даи де тея хасковски димитровградци са от наще вее мунери не ги ли виж па ти

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              е даи де тея хасковски димитровградци са от наще вее мунери не ги ли виж па ти
              Вече бацам на принципа докато не видим че колата им върви не давам да се гледа мойта
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• ам да те мерна с голфа барем ми дадеш да метнем по едно оченце а

Comment

ам да те мерна с голфа барем ми дадеш да метнем по едно оченце а
                  Ам че нали ти дадох да гледаш под капака на бравата бре - само прах виде и па въри повече от голфа Ша требе паметника да извадиш че иначе не видех жива бегачка у вашио регион да може да накаже бравата А пък алфата чак като биеш бравата

Хахахах сетих се тука за едни тунингисти дет още не са стигнали да отворат капака на алфата шот немоат се преборат с ръждясалия самолетоносач с атмосверно пълнене още
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                    Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                    Ам че нали ти дадох да гледаш под капака на бравата бре - само прах виде и па въри повече от голфа Ша требе паметника да извадиш че иначе не видех жива бегачка у вашио регион да може да накаже бравата А пък алфата чак като биеш бравата

Хахахах сетих се тука за едни тунингисти дет още не са стигнали да отворат капака на алфата шот немоат се преборат с ръждясалия самолетоносач с атмосверно пълнене още
                    фиатажия ясен си ти

Comment

• Първоначално публикувано от drigata
                      bobi 33 всички карбуратори на webber на боксера започват с
                      36IDF , но цифрите след това определят модела на карбуратора
                      ( 36IDF45 - 45-то означава колко е диам. на дроселовата клапа), ако
                      има нещо неясно обърни се към Сашо!
                      Ще го питам, обещавам. Ма нещо за карбураторите ми се струва, че не сме се доразбрали Много добре знам коя цифра кво означава , само дето първото число е диаметъра, а IDF ще рече вертикален поток на сместа. Никъде обаче не пише , че IDF са само за боксери. Още повеча на Алфов боксер, заводски никога не са слагани 45 мм карбуратори.
                      Иначе за неясноти по-добре ти питай Сашо дали аз има кво да разпитвам за карбураторите
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първо правило при уличните състезание - гонят се коли поне близки по въшен вид. Голфарата е близка по външен вид с ония контейнери за боклук, старите дето иди цял камион за тях, и дето циганите си правят апартаменти вътре....
                        Извода е ясен.,...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Лелееее ... каква интересна тема
                          Ще сипя малко керосин на Пунтарата и аз идвам

Може ли да се изпишат толкова глупости в 9 страници за 10 дни

Към рацерите от Хюстън: Момчета, тези кош... коли ще могат ли да се довлачат до Божурище
                          Ама те ще Ви паднат моторите и седалките при тръгване, камо ли да се бегате с някой
                          Може би са били страшилища на пътя, но 80-те години
                          Не си падам рацер или гъзар на пътя, ама дали ще отлепите на старта с тия гнилочи
                          По-добре да не бяхте слагали снимки ... четейки първоначално си представях доста красива 33-ка и Спринт, ама сега ...
                          А с тия смешни спойлери по Спринт-а и жълтото по 33-ка са станали на РК тунинг
                          Вземете малко им предайте поне външен вид, това са много хубави модели и трябва да се поддържат, а не да се занемаряват и после на масата "...мойта 33-ка ще сцепи всичките, сложих и Н95 и сега е 300к.с. ...". Вижте колите на тези, с които се заяждате!!!

И има доста дизели, които могат да Ви накажат "мощните" коли ... Киро да каже кои са
                          sigpic

Comment

• За хюстанци разбрахме сега кажи нещо и за димитровградчани бе ШОПЕ

Comment

• За това че са гнилочи си прав :ролл: ама всички знаем че жабарските са такива на това отгоре са и пални трошляци ама пак ние си ги харесваме :винк:

Comment

• Dodo 155 щом така си мислиш твое право!
                                Мен не ме е срам да си покажа колата! Това жълтото по
                                колата- така си я взех, хубаво-лошо това е! За гниларник можем
                                да поспорим, ако искаш ела да огледаш отвсякъде! И без това е
                                разглобена! За божурище...
                                ...ами ще стигне обещавам ти! И нищо няма да и падне и т.н.,
                                Няма да и е за първи път да ходи там и да се пуска на пистата!
                                Относно тея 300к.с. незнам! Моята е точно 105к.с. не е нищо особенно, не съм тръгнал да се гоня с колите от божура, виж хубаво темата за какво става въпрос и ако искаш ела и ти да се пробваш с твоята кола (мисля че е тази на снимката) като
                                се съберем да видиш какво ще ти направят няколко от тези "гниларници"!!! Какво ще кажеш, да те очакваме ли??? Мен лично
                                ми харесва тази кола и ще си я карам с кеф, а за поддържане мога да ти кажа само че е една от най-поддържаните коли тук!
                                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Working...
                                X