Известие

Collapse
No announcement yet.

за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gorskia
    За това че са гнилочи си прав :ролл: ама всички знаем че жабарските са такива на това отгоре са и пални трошляци ама пак ние си ги харесваме :винк:
    Вашите може и да са такива ма за колите не доста хора от форума и клуба неможе да се каже таквоз нещо
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Събев
      Dodo 155 щом така си мислиш твое право!
      Мен не ме е срам да си покажа колата! Това жълтото по
      колата- така си я взех, хубаво-лошо това е! За гниларник можем
      да поспорим, ако искаш ела да огледаш отвсякъде! И без това е
      разглобена! За божурище...
      ...ами ще стигне обещавам ти! И нищо няма да и падне и т.н.,
      Няма да и е за първи път да ходи там и да се пуска на пистата!
      Относно тея 300к.с. незнам! Моята е точно 105к.с. не е нищо особенно, не съм тръгнал да се гоня с колите от божура, виж хубаво темата за какво става въпрос и ако искаш ела и ти да се пробваш с твоята кола (мисля че е тази на снимката) като
      се съберем да видиш какво ще ти направят няколко от тези "гниларници"!!! Какво ще кажеш, да те очакваме ли??? Мен лично
      ми харесва тази кола и ще си я карам с кеф, а за поддържане мога да ти кажа само че е една от най-поддържаните коли тук!

Благодаря ти, че след такъв тежък ден като днешния ме развесели
      Тази от снимката (ако си прочел правилно, е бившата!!!). Сегашната ми кола е ФИАТ Пунто 1.7 TD Затова написах, че ще слагам керосин, а не Н95
      А колкото до "бившата" ... хм, може и да не успееш да я биеш
      А за поддържане на коли не ми говорете колко сте "съвестни", защото снимките друго говорят
      Ако един човек си уважа колата ще я мие, поддържа в автентичен вид, ще я пази и т.н. Както сам виждаш макар и "бивша" колата ми изглежда поне 1000 пъти по-добре от вашите Аз си я поддържах, както всички мои коли и си ги пазех

Колкото до срама ... мен би ме било срам да си покажа колата, ако изглежда така, още повече да се фукам колко е яка.

УСПЕХ момчета с пътуването до Божура ...
      sigpic

Comment

За хюстанци разбрахме сега кажи нещо и за димитровградчани бе ШОПЕ
        За Детройт какво повече да ти кажа ... на 15км е от Хюстън
        Ходите да си пазарувате в Пловдив, защото са лъскави и елитни магазините Какво повече да коментирам ...

Аз съм на 1/2 от гр.Трявна и 1/2 от гр.Елена
        За твое голямо съжаление не съм ШОП, но съм ПИЧ

Наш'то село ви чака да се дръ'паме

Хайде със здраве момчета и не отделяйте толкова внимание на www.tuning.bg
        sigpic

Comment

• Mury радвам се за вашите нали все пак имаме една и саща автостраст

Comment

• Dodo 155 ти да не си некакав СОЦИОЛОГ--аз не сажалавам за нищо,ама ти маи се засегна извиняваи за което. Междо другото аз сам 100% Пловдивчанин но вмомента живея в Д-гр.А подражката зависи от джоба но наи важен е мерака,аз лично се стремя кам много добро техническо састояние(да патувам безпрепятствиа)а за визиата когато има средства.

Comment

• Бе не знам, ма с тая тема ударихме у земята и tuning.bg, и клуба на VW ... срам !
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Dodo 155 ти да не си некакав СОЦИОЛОГ--аз не сажалавам за нищо,ама ти маи се засегна извиняваи за което. Междо другото аз сам 100% Пловдивчанин но вмомента живея в Д-гр.А подражката зависи от джоба но наи важен е мерака,аз лично се стремя кам много добро техническо састояние(да патувам безпрепятствиа)а за визиата когато има средства.

Не съм СОЦИОЛОГ ... може би съм леко ПСОХОПАТ, ама това не е доказано
                Но на теб със сигурност не ти се отдава гледането на карти
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User
                  Бе не знам, ма с тая тема ударихме у земята и tuning.bg, и клуба на VW ... срам !
                  Темата отдавна е за КОША

Ама аз лично не се стърпях, когато запонах да я чета

В началото почва много ... юнашки И аз си представях, че тия господа ще извадят някакви уникални коли
                  Да, ама НЕ
                  Виждал си снимките, няма какво да ги тълкувам още

Знаеш колко приблизително излезе 145-цата на Бобо. И доста труд хвърли

Абе всичко е до МАНТАЛИТЕТ
                  sigpic

Comment

• А бе аз забравих че си от Трявна и Елена е па вие там разбирате от изкуство, а пак като не разбираш от коли си караи Пунтото и не изказваи мнениа по темата(която няма нищо общо с това което пишеш)

Comment

• Слушай бе младо момче (dodo155) незнам какво разбираш от
                      100% тунинг или частичен, но във форума си пролича колко разбираш!
                      Навремето когато си карал белия лебед (155) незнам какво си разбирал от поддръжка (миене и лъскане??) да не говорим за тунинг,
                      като я гледам е една измита обикновенна и БЯЛА кола!!!
                      Незнам какво не ти харесва в цветовете на колите, но нашите възможности позволяват ежегодно боядисване (както ни хареса на нас) и тунинговане! Карай си печката и не се меси у форума, не си надежден! Недей да обиждаш хората като не ги познаваш!
                      Евала правя на bobo и затова си пишем с него защото има куража да
                      пипа там където другите немогат (знаеш ли колко знания и средства се изискват за това нещо?).
                      А АКО СИ НАВИТАК КАТО СМЕ ГОТОВИ И ОРГАНИЗИРАМЕ ГОНКА НА
                      БОЖУРА ДОВЛЕЧИ СИ КАРУЧКАТА И ДА НАПРАВИМ ОБЛОГ- ТАЛОН ЗА ТАЛОН, ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ СИ ХОДИ ПЕША!
                      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Абе модератора да не е в отпуск ?!?!?
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User
                          Абе модератора да не е в отпуск ?!?!?
                          E тва е демокрация
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Да модератора е отпуска и кво лошо видехте в темата освен че накрая малко на лична основа тръгнаха нещата което не е добре Споко без нападки
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Дрига, къде си бе?! Не отговаряш никакъв! Я кажи сега за карбураторите че ми стана любопитно - от снимката ми се виждат 36-ици. С тях ако си изкарал тези коне, това значи че с истински 45-ици ще изкараш още.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И аз искам да попитам колегата със спринта,как е сгъстил мотора,с тези бутала и колянов вал.
                                Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                                sigpic

Comment

Working...
                                X