Известие

Collapse
No announcement yet.

за феновете на бензина ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за феновете на бензина ;)

Обикновено им става гадно като им се каже разхода на дизела,
    ама явно не само разхода е по-добър

Преди малко засичахме малко алфи и една друга кола дето няма да й кажа марката, защото марката няма значение, ама е 2.0 ПЕЧКА 136 магарета без никакви модове

ето го най-слабия рън на печката ->
    после ще ви кажа защо е такова времето, не е защото несъм давал ГАЗ, давах и то яко

а ето истинското време, от 10-тина ръна все такива бяха времената

Търси се 2,4 JTD за сверка на часовника или 156 2.0 TS

ПОтвърждавам всички данни! И по Г-тек и по GPS комисията отсъди - много върви таз печка!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Само няколко допълнения:
      1. Поне три пъти чеквахме дали Г-тека е ОК с ГПС-а
      2. По същата технология алфите си дадоха колкото по книжка

Какъв е извода?

Хайде на печките!!!!! Към всяка печка бонус - чувал течни въглища и боя за боядиоване на пролет.

Абе Нетсърфър - Защо не казваш, че онова най-слабото време го направихме с 4 човека в колата?

А и още нещо, колата е комби. Това означава, че може да събира много компоти и пак да върви)

И още нещо правилото, че конене са си коне си важи и за дизелите. Съпоставена с на Търтея и с на Алф колата, на 400 м. печката си е точно на мястото между 126 и 144 коня.[/u]

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
        Абе Нетсърфър - Защо не казваш, че онова най-слабото време го направихме с 4 човека в колата?
        И то четирима все стройни младежи.
        Той май искаше до последно да не издава за четирите човека.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Е ? Къде сега е интересното ? Некъв бавен 2.0 мотор с турбо ? Може би бърза нафта, но бавен мотор ! Стегнете се що не засекохте 2.0, па ко ще и атмосферна ?
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
            Е ? Къде сега е интересното ? Некъв бавен 2.0 мотор с турбо ? Може би бърза нафта, но бавен мотор ! Стегнете се що не засекохте 2.0, па ко ще и атмосферна ?
            еми засякохме - 155 2.0 TS , по-слабо е от нафтата

Comment

Бате Алф да си каже, но по мои спомени беше по-добра от Пежото и то по нанагорното)

Абе върви ти Пежото определено. Нещо като феномена Нео)

А бате ти Насо следващия път да дойде да го мерим.

Comment

Чакайте малко, не знам 1992ра година да има 2.0 дизел 136 коня ? Аз ли бъркам или вие се хвалите, че с кола след 2000та сте били една от началото на 90те ? Шма замерите бре, само да сменя маслото

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Чакайте малко, не знам 1992ра година да има 2.0 дизел 136 коня ? Аз ли бъркам или вие се хвалите, че с кола след 2000та сте били една от началото на 90те ? Шма замерите бре, само да сменя маслото
                  аз съм написъл накрая на първото ми мнение че търся 2,4 jtd и 156 2.0 TS,
                  ама кой да чете

А аз да й бодна един чип и тебе бих те пробвал

Comment

Бате Алф да си каже, но по мои спомени беше по-добра от Пежото и то по нанагорното)

Абе върви ти Пежото определено. Нещо като феномена Нео)

А бате ти Насо следващия път да дойде да го мерим.
                    по мои спомени беше 16,7 и 9,3 до 100

Comment

И аз искам чип Екстра си ти върви колицата, пу да не са и уроки

Comment

Абе щом се дърпахме и с един джип с много коне, а ние 4 магарета по почи 100 кг, а някои и с над 100) и го нервирахме, така че да иска да ни блъсне)

Най-доброто е стъкления покрив момчета, там е силата!!! Енергийните полета на космоса достигат до скоростната кутия и става ........ уау...

Ако има някой мераклия за утре (неделя) да пише утре ЛС до към 13 часа в неделя да взема техниката. Може да се видим в 15.30 - 16.00 часа, така или иначе ще тествам едни истории по карба.

Comment

Абе щом се дърпахме и с един джип с много коне, а ние 4 магарета по почи 100 кг, а някои и с над 100) и го нервирахме, така че да иска да ни блъсне)

Най-доброто е стъкления покрив момчета, там е силата!!! Енергийните полета на космоса достигат до скоростната кутия и става ........ уау...

Ако има някой мераклия за утре (неделя) да пише утре ЛС до към 13 часа в неделя да взема техниката. Може да се видим в 15.30 - 16.00 часа, така или иначе ще тествам едни истории по карба.
                          Тоя с мураното беше абсолютен пустиняк!!!
                          На такъв само трябва Вируса да му тури една люта клетва! Съвсем по правилата се дърпа нашето момче, кара си направо, а онзи малоумник като видя, че му взимаме старта и тръгна да ни блъска!!!
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Да си вметна, че Пещо 2.0 16клапана, турбо, хаш ди ай, го тупам.... 136 коня....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Единствено И С ПИ-то помага малко, но го дърпам....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X