Известие

Collapse
No announcement yet.

за феновете на бензина ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от Naso
    Бе бегай бе ! Това КуВе-то кола ли е ? Грам немов връви
    Да мълчите с QV-тата че това че Егзибит е бил Нео с две коли е зверски показателно и не мислете че ако се кача на нео на колата ше ме бие някое QV със собственника си вътре Само да вметна че Нео даваше времена на Божура около 17сек аз само веднъж се пуснах и дадох 16.7 0.3 десети на 16 секундна кола знаете ли колко коли са на 400 метра

@Егзибит бате споко не ти е от гумите просто малката зверуша има зверски старт макар че тоз Нео немож да тръгва
    Аз и затуй не се обаждам че ме е шубе., еле пък ако карам аз

Comment

Първоначално публикувано от gigi
      Първоначално публикувано от Bobo
      Първоначално публикувано от Naso
      Бе бегай бе ! Това КуВе-то кола ли е ? Грам немов връви
      Да мълчите с QV-тата че това че Егзибит е бил Нео с две коли е зверски показателно и не мислете че ако се кача на нео на колата ше ме бие някое QV със собственника си вътре Само да вметна че Нео даваше времена на Божура около 17сек аз само веднъж се пуснах и дадох 16.7 0.3 десети на 16 секундна кола знаете ли колко коли са на 400 метра

@Егзибит бате споко не ти е от гумите просто малката зверуша има зверски старт макар че тоз Нео немож да тръгва
      Аз и затуй не се обаждам че ме е шубе., еле пък ако карам аз
      Абе ти си изключение
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
      X