Известие

Collapse
No announcement yet.

Кристални стопове за 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кристални стопове за 146

Някой знае ли дали се продават кристални стопове за 146 и евентуално цена??Навсякъде има за разни астри, голфове и т.н ама нещо за алфа не съм виждал

Погледни темата в продава или купува не помня точно за кристални стопове за 145
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Re: Кристални стопове за 146

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 13:41.

Comment

знам че има за 147и 156и ама не знам за 145 или 146и...ама честно да ти кажа не важи това..за мене кристалните стопове вървят само на Лексуси и мазда 6...на другите изглежда некак си смешно..Но ако много много искаш, можеш да отидеш в сервиз и да попиташ ако могат дати направят едни, един приятел си сложи на хондата си като намери пластмаса която беше прозрачна и отиде на сервиз за пластмаса и те му я сгънаха така като на задните стопове, после просто с спецялня боя му боядисиха червена за стоповете и си купи едни оранжеви крушки за мигачите и воилааа...и не му излезе много скъпо...просто си намери сервиз за пластмаса

Comment

Първоначално публикувано от Bulgarian_Stallion
          знам че има за 147и 156и ама не знам за 145 или 146и...ама честно да ти кажа не важи това..за мене кристалните стопове вървят само на Лексуси и мазда 6...на другите изглежда некак си смешно..Но ако много много искаш, можеш да отидеш в сервиз и да попиташ ако могат дати направят едни, един приятел си сложи на хондата си като намери пластмаса която беше прозрачна и отиде на сервиз за пластмаса и те му я сгънаха така като на задните стопове, после просто с спецялня боя му боядисиха червена за стоповете и си купи едни оранжеви крушки за мигачите и воилааа...и не му излезе много скъпо...просто си намери сервиз за пластмаса
          Това е едно мнооооого странно мнение....по мое мнение де!
          www.facebook.com/workshox

Comment

Re: Кристални стопове за 146

Първоначално публикувано от pooh
            Първоначално публикувано от hofman
            Навсякъде има за разни астри, голфове и т.н ама нещо за алфа не съм виждал
            Много ясно. крисални стопове и сини габарити са само за тях.
            Алфите са произведения на изкуството и не търпят такъв род
            оптичен тунинг. При тях всичко трябва да е много деликатено.
            аз да споделя мнение ...
            тази вечер, излизайки от Фланаганс (бара в радисън) на паркинга видях една черна 145ца ....
            дотук добре, на предния капак отляво имаше някакъв китайски йероглиф ....
            праговете бяха с вградените детелини (QV) отзад обаче майка плаче. един надпис REMUS над цялата задна броня .....
            и кристални задни стопове ... е са ненам може да е на някой фен, ама колата изглеждаше ужасно, точно като голф2гти .....
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И по ужасно ще я направя...спокс!

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                И по ужасно ще я направя...спокс!
                хихихи .... надявам се не съм те обидил

че аз така старателно я обиколих и разгледах че охраната почна да ме гледа съмнително

Comment

valjo да ти умра на QV-то бате...с тия детелини...
                  Само ауспуха те издава малко.
                  От де да те знам че си ти и си викам: Ехеее кво QV, хубаво че беше bobo за бърза справка. Яко обърквация...

Comment

valjo да ти умра на QV-то бате...с тия детелини...
                    Само ауспуха те издава малко.
                    От де да те знам че си ти и си викам: Ехеее кво QV, хубаво че беше bobo за бърза справка. Яко обърквация...
                    еееемиииии
                    да не говорим че даже са стандартно, не са слагани допълнително

ама с Насо докато карахме зад теб ти обсъдихме и стоповете и надписа РЕМУС и сичко хихи

Comment

Като коледни елхички сте ми и двамата ... сладурчета ....
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        еееемиииии

ама с Насо докато карахме зад теб ти обсъдихме и стоповете и надписа РЕМУС и сичко хихи
                        Е до какъв извод стигнахте в крайна сметка? Вие няма и 1 мин гледахте...на срещата повече...

Първоначално публикувано от DiStefano
                        Като коледни елхички сте ми и двамата ... сладурчета ....
                        Ама сме готини...

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          еееемиииии

Е до какъв извод стигнахте в крайна сметка? Вие няма и 1 мин гледахте...на срещата повече...
                          Ами Насо хареса стоповете, но за надписа ремус сме единодушни :noughty:

Comment

А бе то май и аз така...ама щ ми стане много празно отзад...нищо няма да има. А принципно аз не го държа за друго, ами защото сребриста лепенка се връзва много със стоповете и ауспуфа.

А ето и за всеки, който се интересе снимки на стопове за Alfa Romeo. Цените не ги гледайте, те в тоя сайт са леко стряскащи, аз ще ви кажа за колко мога да ви намеря. Вие само питайте.
                            http://www.carpartstuning.nl/lexus%20alfa.htm

Comment

лелелелел
                              по-голяма грозотия от тая 155 ца с "LEXUS STYLE" стопове няма!!!!!
                              На 156 най ми харесват
                              sigpic
                              === 75 1.8 T '86 ===
                              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Working...
                              X