If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Погледни темата в продава или купува не помня точно за кристални стопове за 145
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
знам че има за 147и 156и ама не знам за 145 или 146и...ама честно да ти кажа не важи това..за мене кристалните стопове вървят само на Лексуси и мазда 6...на другите изглежда некак си смешно..Но ако много много искаш, можеш да отидеш в сервиз и да попиташ ако могат дати направят едни, един приятел си сложи на хондата си като намери пластмаса която беше прозрачна и отиде на сервиз за пластмаса и те му я сгънаха така като на задните стопове, после просто с спецялня боя му боядисиха червена за стоповете и си купи едни оранжеви крушки за мигачите и воилааа...и не му излезе много скъпо...просто си намери сервиз за пластмаса
знам че има за 147и 156и ама не знам за 145 или 146и...ама честно да ти кажа не важи това..за мене кристалните стопове вървят само на Лексуси и мазда 6...на другите изглежда некак си смешно..Но ако много много искаш, можеш да отидеш в сервиз и да попиташ ако могат дати направят едни, един приятел си сложи на хондата си като намери пластмаса която беше прозрачна и отиде на сервиз за пластмаса и те му я сгънаха така като на задните стопове, после просто с спецялня боя му боядисиха червена за стоповете и си купи едни оранжеви крушки за мигачите и воилааа...и не му излезе много скъпо...просто си намери сервиз за пластмаса
Това е едно мнооооого странно мнение....по мое мнение де!
Навсякъде има за разни астри, голфове и т.н ама нещо за алфа не съм виждал
Много ясно. крисални стопове и сини габарити са само за тях.
Алфите са произведения на изкуството и не търпят такъв род
оптичен тунинг. При тях всичко трябва да е много деликатено.
аз да споделя мнение ...
тази вечер, излизайки от Фланаганс (бара в радисън) на паркинга видях една черна 145ца ....
дотук добре, на предния капак отляво имаше някакъв китайски йероглиф ....
праговете бяха с вградените детелини (QV) отзад обаче майка плаче. един надпис REMUS над цялата задна броня .....
и кристални задни стопове ... е са ненам може да е на някой фен, ама колата изглеждаше ужасно, точно като голф2гти .....
valjo да ти умра на QV-то бате...с тия детелини...
Само ауспуха те издава малко.
От де да те знам че си ти и си викам: Ехеее кво QV, хубаво че беше bobo за бърза справка. Яко обърквация...
valjo да ти умра на QV-то бате...с тия детелини...
Само ауспуха те издава малко.
От де да те знам че си ти и си викам: Ехеее кво QV, хубаво че беше bobo за бърза справка. Яко обърквация...
еееемиииии
да не говорим че даже са стандартно, не са слагани допълнително
ама с Насо докато карахме зад теб ти обсъдихме и стоповете и надписа РЕМУС и сичко хихи
А бе то май и аз така...ама щ ми стане много празно отзад...нищо няма да има. А принципно аз не го държа за друго, ами защото сребриста лепенка се връзва много със стоповете и ауспуфа.
А ето и за всеки, който се интересе снимки на стопове за Alfa Romeo. Цените не ги гледайте, те в тоя сайт са леко стряскащи, аз ще ви кажа за колко мога да ви намеря. Вие само питайте. http://www.carpartstuning.nl/lexus%20alfa.htm
Comment