Известие

Collapse
No announcement yet.

Кристални стопове за 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен по принцип си ме кефят само СТОК стоповете ...
    виж кристални фарчета отпред е друго нещо
    ама отзад колата изглежда като кьорава ... с кристални стопове :wazuup:
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

аве сега като видях снимките не са чак толкоз зле..на 155та изглеждат ужасно, ама на 145,146 и 156 не са толкова зле, е зависи от цвята на колата...ама аз съм на същото мнение с Дистефано че кристални фарове, супер огромни спойлери, стикери като "Цецо Тунинг" и подобни джунджурийки са просто напревени за голфчета, хондички и други такива комплексарски коли еее....това вече си е пак мое мнение...и не искам никой да се обижда..ама както негрите по МТВ с многото злато са смешни така и колите с многото "тунинговани" неща

Comment

valjo имаш задачата да ми намериш от нейде хубав надпис със ребърни букви за къде....ами за отзадзе на мойто си черното...
        Да пише ShoxXx
        Please!
        www.facebook.com/workshox

Comment

тва можеш да си го напечаташ на фолио щи излезе около 10 кинта
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Аз не мога да го напечатам, защото тая лепенка дето ми е сега на колата отзад е в много готин сребрист цвят и има отенъци на различна светлина. Е такова същото си търся къде да ми го направят, ама понеже valjo предложи цитирам "дай да го махнеме тоя "Remus" от тук и да сложим един ShoxXx", за тва той акто добър приятел ще каже къде и как ще го махаме, правим и слагаме!
            Та valjo ще помагаш ли???
            www.facebook.com/workshox

Comment

ми добре бе пич, няма ядове

ето алф знае къде можем да го напечатаме, ся остана дезигн некав да измислим
              ти отпред имаше неква китайска измислица нали ?
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

offtopic: относно лепенките, може да ги направите във повечето големи печатници, аз съм от Първомай и дори там правят подобни (не че съм го виждал въпросния ремус, ама предполагам), не са на високо ниво, но ги има, та какво остава за по-големите градове. Само пообиколете и попитайте, само съм сигурен че ще излезе повече от 10лв. Ако имам възможност ще попитам тук и там (имам познати в печатарския бранш).
                Но ми е интересно защо изобщо искате да си налепяте колите с каквото и да е? Много малко са наистина хубавите и оригинални "винили", предполагам много по-добър вариант е рисунка с боя (макар и по-скъп), аз лично ако нямам възможност за това бих си карал колата без нищо друго, само по боя.
                Все пак успех и бих се радвал да видя готини лепенки, даже ако искате може да започнете тема, като покажете какво сте измайсторили.

Comment

Working...
                X