Нито скорост на правата,нито стаблиност в завоите.....все едно гледам отбор новак....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 - сезон 2014
Collapse
X
-
В неделя успях дa гледaм Ф1 зa сефте зa сезонa...И кaкво по дяволите се случвa !?!Двaмaтa ми любими пилоти сa в любимия ми отбор -Ферaри,a колaтa все едно върви нaзaдA инaче Кaкви сa тия турбини ,хибриди... изврaтенa история.При "кончетaтa" достa имa дa се рaботи,Но кaто цяло имa спaд и при други доскорошни лидери.
Comment
-
мдаааа, очакваше се - "Стефано Доменикали вече не е шеф на Ферари"
http://f1.f-e-n.net/index.php/url114330
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениемдаааа, очакваше се - "Стефано Доменикали вече не е шеф на Ферари"
http://f1.f-e-n.net/index.php/url114330Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАбе и аз ще се радвам да живнат,но той Доменикали че донякъде е виновен ОК,но според мен на скудерията им липсват качествени инженери и едвали със смяната на Доменекали нещата ще се оправят с вълшебна пръчица.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение...но според мен на скудерията им липсват качествени инженери и едвали със смяната на Доменекали нещата ще се оправят с вълшебна пръчица.
Според мен, Ферари винаги са се движили и всичко е ставало според каквото каже "големия" шеф и Доменикали, дори да е имал идеи и опити за реализация на това и онова, не е срещал одобрение, защото знаем, че като влезеш със своите идеи при шефа излизаш с неговите идеи, после.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Според мен, работата е в това, че в момента Ferrari са по-концентрирани в "цивилните" автомобили, защото там са паричките.
И на мен би ми било странно, ако пренебрегват донякъде F1, но според мен това е обяснението за слабата им форма в последните години.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеСпоред мен, работата е в това, че в момента Ferrari са по-концентрирани в "цивилните" автомобили, защото там са паричките.
И на мен би ми било странно, ако пренебрегват донякъде F1, но според мен това е обяснението за слабата им форма в последните години.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ми не ги познавам,но те резултатите говорят сами за себеси,то по тази твоята логика ако е така както ти твърдиш,че шефа е виновен за всичко,та нали този същия шеф(Ди Монтедземоло) беше и преди 2,3 10 години та и още по отдавана,или викаш сега няма настройка да печели и се е примирил с посредствеността?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеМи не ги познавам,но те резултатите говорят сами за себеси,то по тази твоята логика ако е така както ти твърдиш,че шефа е виновен за всичко,та нали този същия шеф(Ди Монтедземоло) беше и преди 2,3 10 години та и още по отдавана,или викаш сега няма настройка да печели и се е примирил с посредствеността?
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment