Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 - сезон 2014

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нито скорост на правата,нито стаблиност в завоите.....все едно гледам отбор новак....

Comment

В неделя успях дa гледaм Ф1 зa сефте зa сезонa...И кaкво по дяволите се случвa !?!Двaмaтa ми любими пилоти сa в любимия ми отбор -Ферaри,a колaтa все едно върви нaзaд A инaче Кaкви сa тия турбини ,хибриди... изврaтенa история.При "кончетaтa" достa имa дa се рaботи,Но кaто цяло имa спaд и при други доскорошни лидери.

Comment

мдаааа, очакваше се - "Стефано Доменикали вече не е шеф на Ферари"
        http://f1.f-e-n.net/index.php/url114330

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          мдаааа, очакваше се - "Стефано Доменикали вече не е шеф на Ферари"
          http://f1.f-e-n.net/index.php/url114330
          Ндам .. тамън го прочетох .. крайно време беше !
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

По-добре късно,отклокото никога. Дано малко да живнат...

Comment

Абе и аз ще се радвам да живнат,но той Доменикали че донякъде е виновен ОК,но според мен на скудерията им липсват качествени инженери и едвали със смяната на Доменекали нещата ще се оправят с вълшебна пръчица.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                Абе и аз ще се радвам да живнат,но той Доменикали че донякъде е виновен ОК,но според мен на скудерията им липсват качествени инженери и едвали със смяната на Доменекали нещата ще се оправят с вълшебна пръчица.
                Ми да де, ма то е негова работа да търси, вербува и назначава въпросните кадърни инженери. Силен екип се прави със силен лидер. Дано да намерят по-кадърен заместник, който да придвижи нещата напред. Ясно е, че дори да тръгнат нагоре нещата, най-рано след 5-6 състезания ще си проличи резултата. Но дано потръгне нещо, че Ферари са голям резил и досега вървяха само надолу.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

...но според мен на скудерията им липсват качествени инженери и едвали със смяната на Доменекали нещата ще се оправят с вълшебна пръчица.
                  Познаваш ли ги, че даваш такива мнения, за инженерите?
                  Според мен, Ферари винаги са се движили и всичко е ставало според каквото каже "големия" шеф и Доменикали, дори да е имал идеи и опити за реализация на това и онова, не е срещал одобрение, защото знаем, че като влезеш със своите идеи при шефа излизаш с неговите идеи, после.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Според мен, работата е в това, че в момента Ferrari са по-концентрирани в "цивилните" автомобили, защото там са паричките.
                    И на мен би ми било странно, ако пренебрегват донякъде F1, но според мен това е обяснението за слабата им форма в последните години.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      Според мен, работата е в това, че в момента Ferrari са по-концентрирани в "цивилните" автомобили, защото там са паричките.
                      И на мен би ми било странно, ако пренебрегват донякъде F1, но според мен това е обяснението за слабата им форма в последните години.
                      Да, но успеха на цивилните им автомобили е пряко зависим от успеха на Ф1 отбора, защото винаги са твърдяли, че в колите влагат най-успешното от Ф1 технологиите.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ми не ги познавам,но те резултатите говорят сами за себеси,то по тази твоята логика ако е така както ти твърдиш,че шефа е виновен за всичко,та нали този същия шеф(Ди Монтедземоло) беше и преди 2,3 10 години та и още по отдавана,или викаш сега няма настройка да печели и се е примирил с посредствеността?

Comment

Ми не ги познавам,но те резултатите говорят сами за себеси,то по тази твоята логика ако е така както ти твърдиш,че шефа е виновен за всичко,та нали този същия шеф(Ди Монтедземоло) беше и преди 2,3 10 години та и още по отдавана,или викаш сега няма настройка да печели и се е примирил с посредствеността?
                          Незнам, но определено не успяват или да проектират така детайлите на колата, че да са конкурентни или има нещо друго в отбора и то не е от сега...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Comment

Ей зa туй говорим

Comment

Абе Кими да не е пуснал бирено шкембе
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X