If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ОК ! Дайте го тоя 16 клапанов боксер да го измерим ! Може и на Мурджед да го обадите. И той е вече от мерачите
Ти ся 1.7 боксер с 2.0 ТС ли ще сравняваш 300 кубика не са малка разлика
Не сравнявам, ама неам друга Казах го, щото ми писна да се "оправдават" и едните и другите. То не бяха клапаните, па обема и кво.. пускайте и ше гледаме
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Наско, когато пожелаеш да се пробваш с 145 1.6 боксер ми званни. То гонката ще е малко смешна,защото и двете са гола вода,но за инфо става.
Що да е гола вода бе Лисане? За 1.4 говорим. Малолитражка. Хич нямате навика да имате в предвид категориите като подценявате. Нещо изобщо не се сещам някое друго малолитражно возило до 1.4 да надхвърля 100 коня
Нямам нищо против колите,напротив -харесват ми, но да си ги караме,а не да правим гонки с тях. Такива резолтати ще дадем че ще станем за смях, това имах пред вид с "гола вода", но ако държиш да се пробваме съм готов по всяко време.
Нямам нищо против колите,напротив -харесват ми, но да си ги караме,а не да правим гонки с тях. Такива резолтати ще дадем че ще станем за смях, това имах пред вид с "гола вода", но ако държиш да се пробваме съм готов по всяко време.
Държа да разбера това моето 1.4, дали върви по-малко, наравно или повече от един боксер 1.6. Дори и с много малко. Не е задължително да е с теб. И в Пловдив е пълно с такива АЛФИ. Все ще я сборя с някоя. А когато стане това.... веднага ще ви кажа резултата.
Пускал съм се с 146 1.6 boxer, и то доста пъти, резултата винаги е един и същ, потеглям по добре /може и да е заради другият шофьор/ дръпвам с почти половин кола и после ме изпреварва, на 400 м. /приблизително е мерено/ ми бяга с половин кола до една дължина.
Ся тука има и фактора конкретност, тия 2 коли се представят така. при други 2 - не знам.
Ще говоря с колегата да сменим колите (нали знаете как се юрка чужда кола/жена ) и да видим кво ще излезе после
Днес се пуснахме с колегата ма с разменени коли, аз със неговата 146-ца 1.6 boxer 1995, той със мойта 146 1.4 TS 1997! Резултата ->отупах го 3 пъти поред и то с 1 кола и отгоре разлика, за мен извода е ясен 1.6 boxer е вървежна от 1.4 TS /при равни други условия/
Тук не знам какво влияние оказва и факта че мойта е със 195/50/15 и лети джанти от Ti и 30 литра газова бутилка в багажника, а на колегата колата е със 185/60/14...
Дръпката беше на бензин!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Абе к'во да сравняваме Субару и Алфа 145/6...те не са в един и същ клас.А и не съм сигурен,че СУБАРУ имат под 2.0 boxer.Далеч сум от мисълта,че 145 не става за гонки,напротив,ама нешто не ми се врузва със Impreza например
Абе к'во да сравняваме Субару и Алфа 145/6...те не са в един и същ клас.А и не съм сигурен,че СУБАРУ имат под 2.0 boxer.Далеч сум от мисълта,че 145 не става за гонки,напротив,ама нешто не ми се врузва със Impreza например
Има 1,6 боксер на Субару - 105 или 115 коня. Е Петко май имаха такъв да каже колко коня е
ПОПРАВКА - намерих, ама това е за по-новия след 2003 година - на Петко е по стар, Значи новия е 95 коня
Ето цитат за ИМПРЕЗА:
"На пътя 1,6-литровия мотор оставя отлични впечатления - колкото и да го "натискате" сякаш той никога не се претоварва, а динамичните му характеристики са направо чудесни за този клас. Двигателят дава 95 к.с. мощност при 5200 об/мин и максимална скорост от 169 км/ч. Някой би казал, че това е малко, но едва ли ще тръгнете с цялото семейно "войнство" на рали."
УСКОРЕНИЕ за по-новия до 100км/ч 12,8 секунди
По стария е 90 коня
115 коня бил 2,0 литровия
Comment