Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33
    Първоначално публикувано от SFINKS
    Оффф nasko 77 , мисли малко преди да пишеш. Не го знам кой е твоя "реномиран" майстор , ма не можеш да даваш мнения на трети хора като меродавни , особенно на хора дето целта им е да ти вземат пари. Много ясно че немските развалени коли ще са повече ... просто немските коли в България са в много пъти повече от Италианските , ако се развалят наравно излиза че ще имаме много повече развалени немски просто щото са много повече .

Много просто сравнение на цените на стари коли показва кои коли държат по дълго време по висока цена . Няма да ти казвам кои са , сам провери . А защо държат по висока цена също сам си отговори .
    ОК, ма според немското Шваке държат по-високи цени немските кошове.
    Боли ме - важното е да струват еднакво. А това Шваке си е немско - ква полза имам от Шваке.
    Купувам си две коли Алфа и Ауди и двете 2002 година и двете за по 10 000 евро- ОБАЧЕ - заради ШВАКЕ алфата си я застраховам на 10 или 12 хил евро, а Аудито на 18 000 евро - ползата е само за застрахователите- защото за първата плащам 700 евро , а за втората 1200 евро застраховка
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

за трети път казвам да я прекратим тая тема...

не знам откаде я вадиш тая информация ама без да проверявам съм сигурен че тия коли дето си ги изредил не са в един клас, ама никак . Друго в което съм сигурен е че при един и същи клас , едно ниво на оборудване , двигатели и трансмисии нема начин audi,че даже и vw да е по евтино от alfa romeo / и нова и стара кола/ .

Audi Allroad е точно 2 / два / пъти по-скъпо от Crosswagon , и няма как да сравняваш 6 цилиндров турбо дизел с 1.9 бензин .. няма смисъл

Опела Калибра как я нареди до CTV ( предполагам GTV си имал предвид ) Опела не е класата на алфа , опела го сравнявай с фиат .

147 е категорично по-евтина от GOLF V , говорим за едно ниво на двигател , трансмисия и оборудване

цената при старите коли е изключително относително понятие , щото всяка кола си има своя цена в зависимост, на колко км е , колко жестоко е била блъсната и т.н. Въпреки това попитай някой тъговец на стари коли кои държат по-висока цена , италианските или немските .Верният отговора е един .Същият отговор е валиден и за новите коли .

няма нужда да ми пращаш линкове към разни мобилета щот няма смисъл ..

всички сме фенове на алфа ромено , ма погледни истината в очите плс

Comment

за трети път казвам да я прекратим тая тема...

не знам откаде я вадиш тая информация ама без да проверявам съм сигурен че тия коли дето си ги изредил не са в един клас, ама никак . Друго в което съм сигурен е че при един и същи клас , едно ниво на оборудване , двигатели и трансмисии нема начин audi,че даже и vw да е по евтино от alfa romeo / и нова и стара кола/ .

Audi Allroad е точно 2 / два / пъти по-скъпо от Crosswagon , и няма как да сравняваш 6 цилиндров турбо дизел с 1.9 бензин .. няма смисъл

Опела Калибра как я нареди до CTV ( предполагам GTV си имал предвид ) Опела не е класата на алфа , опела го сравнявай с фиат .

147 е категорично по-евтина от GOLF V , говорим за едно ниво на двигател , трансмисия и оборудване

а за А3 и 147 пък изобщо недей и да си помисляш да ги срваняваш като цена ... Средната цена на А3 е около 30 000 лв

цената при старите коли е изключително относително понятие , щото всяка кола си има своя цена в зависимост, на колко км е , колко жестоко е била блъсната и т.н. Въпреки това попитай някой тъговец на стари коли кои държат по-висока цена , италианските или немските .Верният отговора е един .Същият отговор е валиден и за новите коли .

няма нужда да ми пращаш линкове към разни мобилета щот няма смисъл ..

всички сме фенове на алфа ромено , ма погледни истината в очите плс

Comment

Aми да аудито е доста по-скъпо ново а изведнъж се оказва на цена близка до алфа - смятай коя с какъв процент се е обезценила.
          Аз си направих труда да сравня и Ауди А3 дизел с 147-ца дизел - чукни в мобилето и виж при едни и същи критерии . Сега ако сравнявам коли на по 15 години Аудито е по скъпо - ама мен ме вълнуват коли на по 3 до 5 години. Просто това показва че Алфа подобрява качеството и въпреки , че много хора са предубедени явно вече дори започва да държи цени.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

каде намери близки цени на 147 и А3 с еднакви технически характеристики при 3-5 годишни коли ...
            А3 е точно с 10 000 лв по скъпо от 147 ..... тва са 33 % ...

разбирам че си върл фен на алфа ама пък с тва сравнение ...

Comment

Ето бе колега каде ги видя тези проценти при положение че Аудито е като ново по скъпо с 5-6000 еуро

Alfa

Audi
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Хора аз малко се обърках.Тази тема не е ли кой модел кола върви повече?! Кви са тия цени?!
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                  Хора аз малко се обърках.Тази тема не е ли кой модел кола върви повече?! Кви са тия цени?!
                  Жорката ще корегира нещата
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

Оффф nasko 77 , мисли малко преди да пишеш. Не го знам кой е твоя "реномиран" майстор , ма не можеш да даваш мнения на трети хора като меродавни , особенно на хора дето целта им е да ти вземат пари. Много ясно че немските развалени коли ще са повече ... просто немските коли в България са в много пъти повече от Италианските , ако се развалят наравно излиза че ще имаме много повече развалени немски просто щото са много повече .

Много просто сравнение на цените на стари коли показва кои коли държат по дълго време по висока цена . Няма да ти казвам кои са , сам провери . А защо държат по висока цена също сам си отговори .
                    Ся Без да се заяждам простотова е моят отговор към един ФЕН на немските коли явно. Иначе умея да имам уважение на всеки. Така, че нищо лично приятелю. 1-во уверявам те, че по "мислене" имам отличен 6 2-ро ти вниквай по-дълбоко в това което имам на предвид. Човека който ми го е казал това мисля, че е по в час с тези неща просто от личен опит в сравнение теб. 3-то тази Алфа не ми я е продавал той за да има изгода да ми ги говори тези неща 4-то Просто Имаше на в предвид, че Италянските автомобили са страхотни и специално Алфа-Ромео, но им се носи не заслужената лоша слава и за което най-често имат вина ГЕРМАНСКИТЕ части по тях Мога да ти обясня и защо в БГ се карат най-много НЕМСКИ, но това е тема на друг разговор. Трябва да знаеш същоче в Италия Немските бараки със същите параметри, години километри примерно никак не са по-скъпи от италянските коли И накрая..... Покажи ми един Немски автомобил като този или с повече такива неща в този КЛАС и да е до 97-ма. в серийно производство а не да е поръчка ..... ел. фарове с лупи, лети джанти, дискове отпред и отзад, трети стоп, централно заключване, АБС, ел. огледала и стъкла, климатроник, кожен салон на марката "МОМО", два СРС аербег и комп. И всичко това да е сложено на едно малко моторче като 1.4 и да е извадено над 100 кончета от него. На пръв поглед все дреболийки ама за да си ги сложиш на Голфа ще трябва да дадеш още толкова за колкото си го купил и пак няма да е по хубав щото тука идва вече и дизаин като цяло. И в никакъв случай няма д е по-здрав Кажи ми ся как да си купя Голф 3 вместо тая Алфа. Ае честито
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

към наско .
                      ФЕН съм на японските коли , не на немските .

по всичките 1.2.3.4 не си прав .

сам казваш че немска кола със сичките тия неща и екстри дето си ги наредил ще е 2 пъти по-скъпа , а замислял ли си се защо е 2 пъти по- скъпа немската кола ..... май не . Замисли се .

не знам от колко време я имаш твоята кола и колко коли си карал и поддържал преди това ,ма така като ти гледам мненията май не е от много, ма като минат 2-3 години ще разбереш защо алфата е по евтина от другите коли

смятам да не пиша повече по тая тема щото никой май не иска да види истината , а тя е очевадна ...махнете ги малко тия капаци бе хора ...

Comment

Nasko ,много истини казваш бате ама ако нямаше такива хора с такива мнения като колегата щяхме да си купуваме алфа ромео на доста по висока цена затова остави го бре точно така, немските коли са страхотни номер 1, чудни държът цена не се чупят дори не знам дали ги правят на тази планета
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex
                        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

...махнете ги малко тия капаци бе хора ...
                          А ти махни Алафата и вземи нещо японско или немско че гледам не те кефи ама хич. Не разбирам даже защо си я купил въобще????
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

към наско .
                            Да ти давам ли линкове на форумите на немски и японски марки или може да си ги намериш. Ако не си забелязал това е форум на АЛФА РОМЕО и е за фенове

Comment

...от всичките тези дебати накрая не разбрах - боксера ли върви повече или ТС мотора?
                              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

към наско .

по всичките 1.2.3.4 не си прав .

сам казваш че немска кола със сичките тия неща и екстри дето си ги наредил ще е 2 пъти по-скъпа , а замислял ли си се защо е 2 пъти по- скъпа немската кола ..... май не . Замисли се .

не знам от колко време я имаш твоята кола и колко коли си карал и поддържал преди това ,ма така като ти гледам мненията май не е от много, ма като минат 2-3 години ще разбереш защо алфата е по евтина от другите коли

смятам да не пиша повече по тая тема щото никой май не иска да види истината , а тя е очевадна ...махнете ги малко тия капаци бе хора ...
                                Не. Казвам, че немска с всички тези неща не знам да има. В този клас и до тази година. В серийно производство БРАТО
                                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X