Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно "прослолутия боксер и ...."

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аааааа пропуснах да наплюя голф 2 къв умрел дизел е абе с две думи от алфа по убуу нема другите са............

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
      аз като се замисля само ....алфите какъв прекрасен дизел имат в лицето на VM не мисля че на VAG групата дизелите са чак толкова лоши инак на фиатите и по новите алфи (дет са с фиатски мотори) ако изключим JTD версиите и те не блестят нито с мощност нито с тишина на работа нито па с разход на гориво а JTD е друга раота фен съм му
      е от 97ма досега са точно 10 години без ВМ
      добро утроооооооооооо

и само JTD.... демек за последните 10 години си про-алфа и анти-ВАГ?
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
        аааааа пропуснах да наплюя голф 2 къв умрел дизел е абе с две думи от алфа по убуу нема другите са............
        да плюеш по 20 годишна антика е грехота, недей
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от KGB

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.
          аз помолих виден админ за таз услуга ...
          просто същественото е написано според мен - поне аз получих отговор на въпроса си и е въпрос на време да да си пач-на колицата... ако говорим за една и съща тема де ...
          а туй, че темата е влажна и стърчи онтоп не съм молил ...
          явно не ни мразят толко бензинловерс - да са ни живи и здрави
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            Първоначално публикувано от KGB

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.
            аз помолих виден админ за таз услуга ...
            просто същественото е написано според мен - поне аз получих отговор на въпроса си и е въпрос на време да да си пач-на колицата... ако говорим за една и съща тема де ...
            а туй, че темата е влажна и стърчи онтоп не съм молил ...
            явно не ни мразят толко бензинловерс - да са ни живи и здрави
            И кой е тоз админ???....който нарушава правилата на форума
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

A кой зарежда нафта на БЕНЗИНостанициите, кой нарушава правилата на БЕНЗИНостанциите.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз нарушавам правилата ! По-молба на собственика на темата, проблем ? Ако има ше я отключим, ама после кой ше чисти незнам
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  A кой зарежда нафта на БЕНЗИНостанициите, кой нарушава правилата на БЕНЗИНостанциите.
                  AAAA!!!! Кой Кой Кой

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

AAAA!!!! Кой Кой Кой
                    гадуве с печки !
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                      аз като се замисля само ....алфите какъв прекрасен дизел имат в лицето на VM не мисля че на VAG групата дизелите са чак толкова лоши инак на фиатите и по новите алфи (дет са с фиатски мотори) ако изключим JTD версиите и те не блестят нито с мощност нито с тишина на работа нито па с разход на гориво а JTD е друга раота фен съм му
                      Баце проблема е че когат Фиат изкарват ЖТД 98,Ауди правят тоз матор 2.5 тди пумпе дюзе и не се замисля т за смяна на технологията цели 7-8 години и като разбраха че немогат да направят нещо по-добро започнаха да правят комън-рейл
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Щое е то ? Прилича на Боксер, от 33 е, но.... ?

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                          Щое е то ? Прилича на Боксер, от 33 е, но.... ?
                          ........Но цилиндрите са му 12 на брой, а и не е баш 33-ка , а по-скоро Tipo 33
                          Съвсем друга бира, истинска Алфа, за съжаление произведените коли се броят на пръсти......
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Аха и идеята е, че само прилича на боксер, а всъщност е V-образен мотор на 180 гради. Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света (както и ванкела го прави само една) и немаше да е 3.6 литра преко сили... Явно има нещо което не е наред...

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                              Аха и идеята е, че само прилича на боксер, а всъщност е V-образен мотор на 180 гради. Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света (както и ванкела го прави само една) и немаше да е 3.6 литра преко сили... Явно има нещо което не е наред...
                              A те тук не съм съгласен това че го правят две фирми не значи че не струва
                              Има предполагам редица други фактори а и двете марки които правят боксери не са масови коли нали
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света
                                Aко незнаеш Насе освен Алфа и Субаро и ФБ са произвеждали боксер
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X