If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако следваме тази логика редовия четиритактов двуцилиндров двигател с ъгъл м/у колената 0 град.(обяснявам по-подробно за тези които не са разбрали предния ми пост) е V-образен (мотоциклета Триумф Боневил). Следователно звездообразния двигател също е някакъв V-образен двигател.
Аз си мисля че V-образните двигатели са ги кръстили така защото формата им наподобява латинската буква “V”, редовите двигатели заради подредбата на цилиндрите в ред (линия), W-образните и боксерите по подобни причиниа не заради конструкцията на коляновия вал, но това не пречи на други мислят различно, в това няма нищо лошо.
Колега никой не мисли различно попрочети малко - по цял свят и навсякъде си ги има тия мотори и им казват тоно така както е писал Насо Тука с Насо не развиваме никви теории и логики а ви казваме как е по принцип Хората са го написали одавна ако искаш чети wikipedia, ако искаш чети учебник за МИ квото искаш
В Wikipedia-та също се споменава за подобна неяснота в терминологията. За това казвам че всеки може да си има своя логика.
“а ви казваме как е по принцип” – недей така, ние не ядем доматите с колчетата.
Относно учебниците в МИ-то, толкова ги четох че накрая ми дадоха магистърска степен .
Ако следваме тази логика редовия четиритактов двуцилиндров двигател с ъгъл м/у колената 0 град.(обяснявам по-подробно за тези които не са разбрали предния ми пост) е V-образен (мотоциклета Триумф Боневил). Следователно звездообразния двигател също е някакъв V-образен двигател.
Аз си мисля че V-образните двигатели са ги кръстили така защото формата им наподобява латинската буква “V”, редовите двигатели заради подредбата на цилиндрите в ред (линия), W-образните и боксерите по подобни причиниа не заради конструкцията на коляновия вал, но това не пречи на други мислят различно, в това няма нищо лошо.
Колега никой не мисли различно попрочети малко - по цял свят и навсякъде си ги има тия мотори и им казват тоно така както е писал Насо Тука с Насо не развиваме никви теории и логики а ви казваме как е по принцип Хората са го написали одавна ако искаш чети wikipedia, ако искаш чети учебник за МИ квото искаш
В Wikipedia-та също се споменава за подобна неяснота в терминологията. За това казвам че всеки може да си има своя логика.
“а ви казваме как е по принцип” – недей така, ние не ядем доматите с колчетата.
Относно учебниците в МИ-то, толкова ги четох че накрая ми дадоха магистърска степен .
Благодаря за вниманието продължавам да си споря с радиото
За да даусерем темета....си мисля, че Q2 е нещо много добро.....возих се на едно ГТВ с присъден дифф...и двигателче 3.2
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Явно нещата трябва да се обсъждат на чаша бира (или друго), а не в кратки писмени форми защото остава много неизказана информация и от там неразбирателство.
бе от дясно може и да му се е присрало демек не чак такъв кеф ама се съмнявам с тоя предняк да е кои знаи къв кеф освен на право да се засилиш и пробаш АБС-а
бе от дясно може и да му се е присрало демек не чак такъв кеф ама се съмнявам с тоя предняк да е кои знаи къв кеф освен на право да се засилиш и пробаш АБС-а [/quote:3toum875]
Май няма сериозни хора тука?!
Какво е заглавието, пък вие докъде стигнахте?!
Не е истина! Всички викаха преди:
Айде колега ела да ви видим колко вървите!
И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само
пред компютрите! Там наистина нямате стигане!
Само "bobo" каза: Обадете се и ще уредим нещо!
Всички други взехте с дизели да се заяждате и хвалите, кое било по-хубаво!
Ми то затова има бензинови, дизелови, коли на газ, на метан, всеки си
има предпочитания, какво се нападате един друг!
Пък като си ги хвалите толкова всичките, елате и си ги премерете да
видим всички коя колко вървяла и т.н.!
Дайте да направим нещо истинско, не само на масата да говорим както се казва!
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само
Е айде де, ма кажи ти кога, щото ти ше пътуваш. Пък аз макар от твоя отбор(боксерите) ще бъда зрител. Е ако някой ме повози, ще се радвам разбира се
Идната събота мисля да ходя на Божура
Е айде де, ма кажи ти кога, щото ти ше пътуваш. Пък аз макар от твоя отбор(боксерите) ще бъда зрител. Е ако някой ме повози, ще се радвам разбира се
Идната събота мисля да ходя на Божура [/quote:1u2x323y]
идната събота и аз мисля да съм там
Идната събота мисля да ходя на Божура [/quote:fi6p89z1]
идната събота и аз мисля да съм там [/quote:fi6p89z1]
Време е вече да видя една бърза 75-ца Само клипове гледам, ма е друго на живо
Comment