Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно "прослолутия боксер и ...."

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Евала на Живко...човека е постигнал нещо и може само да го поздравиме за това.

Иначе Мъро проблема е във величието на нашите тунинг богове, те са тези които отричат второто място на Пунтото и победата му над големите бегачки..аз никъде не съм писал, ако бях излезнал щях да ви смажа

Но при тях по принцип си е нормално всяко мнение различно от тяхното да е криво и не вярно...промити мозъци...после ние сме били секта

пс: на мене ми става малко без интересна тези тема....позабавлявах се, сега ви оставям да се насерете

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Дизела е печка и тва е.... Гори малко дърпа силно е тва е....
      Оре ниви и т.н......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

(KGB написа)
        Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.[/quote]

Да наистина беше малко неуместно това действие,но пък можем да си направим нова защото темата си е интересна.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

bobo тук си прав!
          Ти не си човека който да дава пари на хората да си правят колите по-бързи!
          Тук не става въпрос за заяждане или нещо от рода!
          Идеята е да се съберем повечко хора да се запознаем, да се дърпаме, времена да си видим и т.н.
          А по въпроса дали имаш нещо да защитаваш ти си решаваш, но имах
          предвид ако получиш покана от някой със наистина по-силна кола да се пробвате дали ще се навиеш?!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

И е хубаво да уточним някакъв час на събиране или нещо от рода!
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Евала на Живко...човека е постигнал нещо и може само да го поздравиме за това.

Иначе Мъро проблема е във величието на нашите тунинг богове, те са тези които отричат второто място на Пунтото и победата му над големите бегачки..аз никъде не съм писал, ако бях излезнал щях да ви смажа

Но при тях по принцип си е нормално всяко мнение различно от тяхното да е криво и не вярно...промити мозъци...после ние сме били секта

пс: на мене ми става малко без интересна тези тема....позабавлявах се, сега ви оставям да се насерете

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.

Пиййй с бабе пиййс иначе за темата доколкото си спомням май Владо каза да се заключва
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Comment

когата те наказа черната с2 ка
                  Пич С2 с много малко доработки спокойно става 300 коня така че за какво говорим а за Ауди недей да ми говориш за убавите им дизели,що не питаш некой собственик на 2.5 ТДИ колко е готино/рейсовете 94 МАН работят по-добре и тихо/ добре че най-накрая ФВ почнаха да правят Комън рейл/не искаха толкова години да слагат италиянска разработка в тяхна кола/щото ги беше срам
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265

Comment

А сега де
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
                        да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265
                        че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Comment

[quote=toni esprit]
                          Първоначално публикувано от "toni esprit":3der66kb
                          че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер[/quote:3der66kb] Нещо си объркал форумите май
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                            Първоначално публикувано от KGB
                            Я си карайте дизелите и не се обаждайте

Пунтото стана второ, дали ви харесва това или не си е абсолютно ваш проблем...оправдания винаги ще си намерите, сигурен съм във вас
                            чааи сеа дизел караш ти и то бегачка естествено това е твое мнение пунтото станало .........ташааациии тая па женска кола и то дизелова станала 2-ра ти верно си вярваш а освен това на тебе може много да ти харесва че е на второ място ама нали се сещаш че все пак лъжеш себе си на мене и на останалите дет са у час им е ясно че такъв филм нема а за оправданията които споменаваш пак си в грешка и тук обясни ни какво инаш предвид
                            п.с. като цяло ми стана ясно че в твоите развинтени фантазии дизела е.........тъ бест ама не ми стана ясно нафта ли си пил за да стигнеш до тоя извод
                            Чей малко па ти,бе,мое по икономичност да са ги замервали.....
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
                              бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип
                              Абе колега, пиши по-разбираемо, Моля Те, че половината букви са ти не които трябва
                              Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

[quote=Bobi_33]
                                Първоначално публикувано от "toni esprit":vq0squqv
                                Абе колега, пиши по-разбираемо, Моля Те, че половината букви са ти не които трябва
                                Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии [/quote:vq0squqv]

Апропо, сега на автосалона в Женева една фирма, която за пръв път извади дизелов матор, под сурдинка обявиха, че смятат да се пробват догодина във Ф1 с осемцилиндров дизелов боксер с 4 турбокомпресора.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X