Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 сезон 2007-започва се:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
    Първоначално публикувано от Naso
    Срускал ми е оная работа... Явно Макларън-а има по-добри настройки за мокро, то беше очевадно.
    Явно само на Алонсо Макларъна е бил с по-добри настройки щото този на Хамилтън сравнен с това как кара на сухо друго показваше
    сиганету кат са бастиса явну са й наплашилу,а и мисля че има още какво да учи,много потенциал има това дете бе,язък че е в тоя отбор

Comment

Първоначално публикувано от MrX

сиганету кат са бастиса явну са й наплашилу,
      ти па от къде го избаца тоа диалект бря
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Алонсо не бил карач.В такъв случай М.Шумахер не става и за тест пилот на Минарди,тъй като един НЕкарач му взе две световни титли с определено по-слаба кола.
        А да сравняваш Алонсо с Маса е все едно да сравняваш Роналдиньо с Велизар Димитров
        156 1.8 TS

Comment

Прав си Маса е по-добър от Алонсо....Алонсо си спечели титлите предимно с късмет....за това и тази година новакът Хамилтън ще го бие като маче в дирек...както го прави от началото на сезона.

Аз лично мисля, че Алонсо в края на година ще е на 4то място.

Относно това, че Шуми е по-слаб от Алонсо си много далече от истината.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Не съм казал,че Алонсо е по-добър от Шумахер.Уважавам Шумахер и мисля,че и вие трябва да признаете качествата на Фернандо.
            Несериозно е да се твърди,че титлите на Алонсо са взети с късмет.С късмет може да се вземат една-две победи,но две световни титли,при наличието на Шуми и при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
            А Маса наистина е симпатично момче,но засега не е показал,че е достоен за шампион.
            156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor
              ............... при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
              ..................
              Е тука грешиш. Почети повечко - виж кой е правил шасито тогава на рено - и ако се интересуваш от формула ще разбереш
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не съм казал,че Алонсо е по-добър от Шумахер.Уважавам Шумахер и мисля,че и вие трябва да признаете качествата на Фернандо.
                Несериозно е да се твърди,че титлите на Алонсо са взети с късмет.С късмет може да се вземат една-две победи,но две световни титли,при наличието на Шуми и при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
                А Маса наистина е симпатично момче,но засега не е показал,че е достоен за шампион.
                колега,намери класиранията от минали 2 години(целият календар) и виж колко победи има твоето прехвалено испанче и после ми кажи че не е на късмет шампион,за мен пилот станал шампион от втори и трети места с 3-4 победи в сезона не е шампион

Comment

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                    колега,намери класиранията от минали 2 години(целият календар) и виж колко победи има твоето прехвалено испанче и после ми кажи че не е на късмет шампион,за мен пилот станал шампион от втори и трети места с 3-4 победи в сезона не е шампион
                    И половин победа да има в сезона ако е с повече точки е шампион, факт е, че би Шумахер две години под ред и го накара да се откаже от Ф1 а това само с късмет не става. И аз не съм му голям фен на Алонсо но някои неща трябва да му се признаят. А и няма да е интересно ако някой направи 7-8 победи в началото на сезона и стане шампион още юли месец. Стискам палци на Хамилтън и Кими, искам между тях да е битката за титлата тази година...
                    Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

С точковата система от времето на Сена, щеше да е шампион, ама друг път
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Времената се менят,точковите системи-също.
                        Пък и не виждам Ферари да са взели повече победи от Макларън.
                        Ама нищо де,вие си дръжте здраво за бразилчето.
                        Лично мнение-с тези двама пилоти във Ферари,шансовете им за титла са минимални.Те са непостоянни.Могат да вземат едно съзтезание,но на следващото отпадат.Така шампион не се става!
                        156 1.8 TS

Comment

Алонсо тоя сезон е адски постоянен Питайте Сато
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                            Алонсо тоя сезон е адски постоянен Питайте Сато
                            Ти отивай да обясняваш за връзките и мъжките слипове
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Viki Viki мъжките слипове би трябвало да са твоя специалност, а на Naso по му подхожда специалност сваляне на прашки и разкопчаване на сутиени /по големички размери важи само за сутиените де/

Относно точковата система скоро се зашумя да махнат точките и да се приеме за шампион пилота с най много победи за сезона ако има с еднакъв брой, да се гледат вторите места и т.н. Ама как циглето Хамилтън ще стане шампионче с такава система или Леонсио, за тях е важно да са на стълбицата.

Comment

Първоначално публикувано от stenli
                                Viki Viki мъжките слипове би трябвало да са твоя специалност, а на Naso по му подхожда специалност сваляне на прашки и разкопчаване на сутиени /по големички размери важи само за сутиените де/
                                Вчера завидни познания демонстрира ...
                                цък

========
                                ФИА реши: Без наказания за Макларън

Comment

Working...
                                X