Първоначално публикувано от ALFA CORSE
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 сезон 2007-започва се:)
Collapse
X
-
Алонсо не бил карач.В такъв случай М.Шумахер не става и за тест пилот на Минарди,тъй като един НЕкарач му взе две световни титли с определено по-слаба кола.
А да сравняваш Алонсо с Маса е все едно да сравняваш Роналдиньо с Велизар Димитров156 1.8 TS
Comment
-
Прав си Маса е по-добър от Алонсо....Алонсо си спечели титлите предимно с късмет....за това и тази година новакът Хамилтън ще го бие като маче в дирек...както го прави от началото на сезона.
Аз лично мисля, че Алонсо в края на година ще е на 4то място.
Относно това, че Шуми е по-слаб от Алонсо си много далече от истината.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Не съм казал,че Алонсо е по-добър от Шумахер.Уважавам Шумахер и мисля,че и вие трябва да признаете качествата на Фернандо.
Несериозно е да се твърди,че титлите на Алонсо са взети с късмет.С късмет може да се вземат една-две победи,но две световни титли,при наличието на Шуми и при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
А Маса наистина е симпатично момче,но засега не е показал,че е достоен за шампион.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokor............... при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
..................2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokorНе съм казал,че Алонсо е по-добър от Шумахер.Уважавам Шумахер и мисля,че и вие трябва да признаете качествата на Фернандо.
Несериозно е да се твърди,че титлите на Алонсо са взети с късмет.С късмет може да се вземат една-две победи,но две световни титли,при наличието на Шуми и при по-добър автомобил за германеца.....Това не е късмет!
А Маса наистина е симпатично момче,но засега не е показал,че е достоен за шампион.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от zabolokorНе съм казал,че Алонсо е по-добър от Шумахер.Уважавам Шумахер и мисля,че и вие трябва да признаете качествата на Фернандо.
А Маса наистина е симпатично момче,но засега не е показал,че е достоен за шампион.
Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...
Comment
-
Времената се менят,точковите системи-също.
Пък и не виждам Ферари да са взели повече победи от Макларън.
Ама нищо де,вие си дръжте здраво за бразилчето.
Лично мнение-с тези двама пилоти във Ферари,шансовете им за титла са минимални.Те са непостоянни.Могат да вземат едно съзтезание,но на следващото отпадат.Така шампион не се става!156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoАлонсо тоя сезон е адски постояненПитайте Сато
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Viki Viki мъжките слипове би трябвало да са твоя специалност, а на Naso по му подхожда специалност сваляне на прашки и разкопчаване на сутиени /по големички размери важи само за сутиените де/
Относно точковата система скоро се зашумя да махнат точките и да се приеме за шампион пилота с най много победи за сезона ако има с еднакъв брой, да се гледат вторите места и т.н. Ама как циглето Хамилтън ще стане шампионче с такава система или Леонсио, за тях е важно да са на стълбицата.
Comment
-
Първоначално публикувано от stenliViki Viki мъжките слипове би трябвало да са твоя специалност, а на Naso по му подхожда специалност сваляне на прашки и разкопчаване на сутиени /по големички размери важи само за сутиените де/
цък
========
ФИА реши: Без наказания за Макларън
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment