Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба от нов потребител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=RoMeO_156_GTA]
    Първоначално публикувано от "Bobi_33":eowotmcn
    Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
    ама е черна [/quote:eowotmcn]

Сите са добри
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

[quote=Bobi_33][quote="RoMeO_156_GTA":2wfgal2i]
      Първоначално публикувано от "Bobi_33":2wfgal2i
      ама е черна [/quote:2wfgal2i]

Сите са добри [/quote:2wfgal2i]
      но не са толкова колкото да речем наточен мк2

Comment

[quote=75 2.0 turbo][quote="Bobi_33":dsbrtycl][quote="RoMeO_156_GTA":dsbrtycl]
        Първоначално публикувано от "Bobi_33":dsbrtycl
        ама е черна [/quote:dsbrtycl]

Сите са добри [/quote:dsbrtycl]
        но не са толкова колкото да речем наточен мк2 [/quote:dsbrtycl]

мк2 е истината

Comment

[quote=Bobi_33][quote="75 2.0 turbo":g4a7kmkp][quote="Bobi_33":g4a7kmkp][quote="RoMeO_156_GTA":g4a7kmkp]
          Първоначално публикувано от "Bobi_33":g4a7kmkp
          ама е черна [/quote:g4a7kmkp]

Сите са добри [/quote:g4a7kmkp]
          но не са толкова колкото да речем наточен мк2 [/quote:g4a7kmkp]

мк2 е истината [/quote:g4a7kmkp]
          знаам знам имам си и такова

Comment

някой няма ли снимки примерно с променен фейс т.е. предницата да е по-различна примерно други фарове, мигачи, капак, малко по раздути брони , и така като гледам други стопове освен сток няма ли за тези автомобили ?
            VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Първоначално публикувано от B_O_S_S_S
              някой няма ли снимки примерно с променен фейс т.е. предницата да е по-различна примерно други фарове, мигачи, капак, малко по раздути брони , и така като гледам други стопове освен сток няма ли за тези автомобили ?
              Такива снимки няма да намери, защото след изброените от теб евентуално промени Алфата вече няма да е Алфа, а Голф

Comment

[quote=Bobi_33]
                Първоначално публикувано от "B_O_S_S_S":jk7y37gr
                Такива снимки няма да намери, защото след изброените от теб евентуално промени Алфата вече няма да е Алфа, а Голф [/quote:jk7y37gr]
                Абе имаше едни снимки на 75-ца с фейс на SZ и на мен честно казано ми хареса, друг е въпроса, че няма шанс да се реализира такова нещо.
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Аз пък не мога да разбера къде видя цигани с АЛФА?!?! От кое село си, че "всеки циганин е с алфа" ?!?!?! Щото АЗ идвам от МНОГООО голямо село и такива цигания/цигани няма?!??! Аааа и селското по твоя голф са веждичките, лентата на предното стъкло, тъмните жамси, като гледам е и нисък -да не си рязал пружини?!?! И се обзалагам, че отзад си с гърне "ремус" .... Ако така направиш и алфата...нямам думи..

Съжалявам ама много се издразних за това за циганите и че голфа не бил селски и бля бля пффф.. то се вижда
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

аз казах това в като защита намарката лично на мен като ми каже някой Алфа Ромео веднага се сещам за нещо ... спортно,готино, с темперамент, но е факт че повечето цигани си купват алфи, не съм казал че всеки който кара алфа е циганин. Преди да си купя Голфа бях доста запален по Алфата (на баща ми де 75-то ) но бях ... на 16-17-18 години и нищо не разбирах. после си купих голфа и се запалих по този автомобил и за това сега искам помощ за алфата, че да си я направя готина и да си я карам нея защото спор няма .... колата с спортен дух това е само Алфа
                    И аз съм от едно голямо село, но циганин с Алфа не съм виждал. Нашите цигани в Пловдив карат само Голфове и БМВ-та. Тук там и някоя Калибра Вервай ми
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Баце веднага ти казвам тия фарове кви са мангалски.Тая лепенка на предното стъкло ква е ромска.Аз работя на бензиностанция от 4год една алфа карана от мангал не съм видял,а голф2 леле мечтата на мангала с намръщени фарчета и с надпис gti направо не е истина иначе имам светлинки за чистачките за теб
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

абе аз основно мангали в Мерцедеси съм виждал...... особено има един модел дето и името му е такова
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                          абе аз основно мангали в Мерцедеси съм виждал...... особено има един модел дето и името му е такова
                          Мдааа.... така е. Но в Пловдив при циганите многа са "ФЕШЪН" сега голфове и БМВ тройки Така, че колегата по-горе с 2-ката дето я има и вика за алфите как били цигански доста е поизостанал
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Това си е комплекс при голфаджийте.. Все искат да променят не6то по голфчето, а то горкото по рождение си е грозно. И понеже така са свикнали и сега дай да променяме и алфата- момче, това не е голф- няма нужда, седни малко и се успокой!!
                            Lexus IS200

Comment

Тцтцтц,насяхте го човека ,ами от къде знаете тои пак може да е виждал мангали с Алфи( ),то вместо да му помогнете на човека тука го изядохте,трябва да се радваме ,че има еволюция все пак,човека от Голф на Алфа иска да минава ,мене по ме радва да видя Алфа с тунинг,от колкото някъв си смачкан Голф.Браво човек,стягаи Алфата и газ Аз лично мисля ,че е по добре да отидеш в някоя тунинг фирма там си има компитентни хора които ще дадат идеи за външния дизаин.
                              Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                                Тцтцтц,насяхте го човека ,ами от къде знаете тои пак може да е виждал мангали с Алфи( ),то вместо да му помогнете на човека тука го изядохте,трябва да се радваме ,че има еволюция все пак,човека от Голф на Алфа иска да минава ,мене по ме радва да видя Алфа с тунинг,от колкото някъв си смачкан Голф.Браво човек,стягаи Алфата и газ Аз лично мисля ,че е по добре да отидеш в някоя тунинг фирма там си има компитентни хора които ще дадат идеи за външния дизаин.
                                Ква еволюция бе. Той това го има за падение май.
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X