Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба от нов потребител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А да забелязахте че от 2 дена не пише момчето ?
    Ама вие си продължавате да си плюете наред.
    Ми и мен да ми направят такова посрещане и аз бих спрял да пиша.
    Всеки си има право на вкус. Лош/добър-тва е - колкото толкова.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
      Аз пък не мога да разбера къде видя цигани с АЛФА?!?! От кое село си, че "всеки циганин е с алфа" ?!?!?! Щото АЗ идвам от МНОГООО голямо село и такива цигания/цигани няма?!??! Аааа и селското по твоя голф са веждичките, лентата на предното стъкло, тъмните жамси, като гледам е и нисък -да не си рязал пружини?!?! И се обзалагам, че отзад си с гърне "ремус" .... Ако така направиш и алфата...нямам думи..

Съжалявам ама много се издразних за това за циганите и че голфа не бил селски и бля бля пффф.. то се вижда
      явно си доста далеч от истината за циганията, това че има вежди ... си е заводско ама ти налиси доста "спец по циганията " ги разбра че са циганийки, а другото селско момченце там дето имал пръскалки за мене да си ги сложи той, и 3-тия гений на автомобилите (не ми се гледа как му беше ника) от къде разбра че го смятам за падение бе Аинщайн. Няма просто толкова селски изказвания от типа "Нашата марка е най-добра" като е най-добра искам да се обади поне един който за 3-4 години да не е сменял нищо по колата си освен масло, ремъци и гуми. бахти селското отношение дето имате пък уж всичките сте големи хора явно думата "помощ" за вас нищо не значи и трябва да се докажете кой от кой е по-проЗт и по жалък. Извинявам се много за грубите и резки изказвания който правя но не очквах толкова просташки изпълнения от пъпчиви тинейджърчета на които бащите им са купили по една кола и те се дуят. Малко пояснение този тип Авто форуми, както и доста други, са създадени за да има взаимопомощ между хората с еднакви интереси, а не за да се хвалят децата на тати че неговата кола е най-хубава. още един въпрос "Кой от вас може с ръка на сърцето да каже, че Алфа 75 има красив дизайн (не Еволиционето което видях че найстина е нещо красиво) и не иска да барне нещо по нея за да е по-добре
      VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Сега, ние алфистите сме много голяма работа, ти незнаеш,така,че не се засягай от колегите Я виж тук.Не можах да и открия предницата но отзад изглежда доста добре.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
          Сега, ние алфистите сме много голяма работа, ти незнаеш,така,че не се засягай от колегите Я виж тук.Не можах да и открия предницата но отзад изглежда доста добре.
          Тая ми се вижда да е с пакета на Еволюционе..... То май най-добре и седят на 75-цата тия аксесоари и затова най-често се среща именно този пакет.
          Изчистено, красиво илеко агресивно.......
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

[
            Изчистено, красиво и леко агресивно....... [/quote]

EXACTLY
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

именно това търся и аз и за сега това мисля да направя живот и здраве да се сдобия с нея
              VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Първоначално публикувано от B_O_S_S_S
                именно това търся и аз и за сега това мисля да направя живот и здраве да се сдобия с нея
                Говори се, че на италфеста ще има такова животно, така че ще има екземпляр на живо

Comment

кога и къде ще е този фест
                  VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Първоначално публикувано от B_O_S_S_S
                    кога и къде ще е този фест
                    Прпдполагам още не е решено, тия въпроси ги решава управата на клуба. По традиция е есенно време. Тая година не знам как ще е. Има си отделен раздел за това събитие, следи го

Comment

мерси
                      VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

а на голф събора ходи ли тои скоро беше.... аз не успях деба

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да не се развали Голфа?
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                              Да не се развали Голфа?
                              това не може да се случи все пак е голф 2 с русенска регистрация ама....е класика в жанра ма да не се отклоняваме от темата за събора които по една или друга причина пропуснах

Comment

за кой събор говориш защото ... то има всяка седмица , апък тука локалните в стз са в края на всеки месец
                                VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Working...
                                X