Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба от нов потребител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Националния, у Перник
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      Националния, у Перник
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Националния, у Перник
        аа там не отивам аз нещо по наблизичко че доде се дотътря с ютията ..........орта си заминат и си остана сам с голф двоика в перник недаи боже да ма снима някои .........леле

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
          Баце веднага ти казвам тия фарове кви са мангалски.Тая лепенка на предното стъкло ква е ромска.Аз работя на бензиностанция от 4год една алфа карана от мангал не съм видял,а голф2 леле мечтата на мангала с намръщени фарчета и с надпис gti направо не е истина иначе имам светлинки за чистачките за теб
          Е направо го утрепа ....
          Много директно изказване .....
          Alfa156 Against All

Comment

е що така , и те са хора бре , колеги:> нека видим ко ша натвори мончето, па после ше говорим.

...то 75 цата, е така да иа караш е направена и да си изглевда дравче дето папа сичко немско... ама тои като иска да иа троши нека троши...

ама това е мнение на непрофесионален газар.. така че не ме слушайти

а колегата с голфа- по добре даи парата за един V6 и се поинтересувай малко за валове и етц место да правиш бабата оше по грозна:>
            Hell Yeah!

Comment

Първоначално публикувано от turbi
              по добре даи парата за един V6 и се поинтересувай малко за валове и етц место да правиш бабата оше по грозна:>

ами ... това щях да питам ама... все гений събрани аз зададох един прост въпрос "ако някой има снимки на променен фейс на 75-ца да даде" не съм искал разсъждения на кой му харесва и на кой не. апък после мислих да искам помощ за валчета, и всичко което може да поразмърда колицата така че и такава информация не отказвам
              VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

75ts

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10491 пич дано знаеш с какво се захващаш пожелавам ти успех http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11118 това е от мен
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

чесно да ти кажа никаква идея си нямам с какво се захващам просто имам мерак да се занимавам с нещо по някаква кола. апък баща ми сега си смени колата и тази остава свободна и затова искам малко да я раздвижа и затова всякаква информация ще ми е от полза както и някакви наръчници за ремонт и всичко което може да се намери за тази кола .

п.с. до сега май ти си 3 или 4 човек който подхожда с разбиране и помага с нещо за идеята ми а не се подиграваш мерси
                  VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Aми, ако е за фаце лифт, имаш достатачно идеи от колегата, ако с еинтересувахс от там на сетне се ше има кои да помогне за матор и етц...

Успех!
                    Hell Yeah!

Comment

за фейса мисля че намерих 2-3 идейки как да променя броните, но незнам някак си с тези фарове неми изглежда добре, искам да изглежда по-агресивен този автомобил, защото определно има доста потенциал. за това искам да го направя оптично и после че отваряме предния капак да кажете какво може да се барне.

п.с.
                      Ако някои може да каже от къде мога да си намеря някво спортно окачване грешка няма да има
                      VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Първоначално публикувано от B_O_S_S_S
                        п.с.
                        Ако някои може да каже от къде мога да си намеря някво спортно окачване грешка няма да има
                        В раздел КУПУВА ще имаш по голям успех за това, иначе за цифра пара се има от каде да си поръчаш
                        Hell Yeah!

Comment

а ориентировъчно колко пари може да струва едно спортно окачване. не искам да е нещо екстремно ниско и твърдо просто да свали с около 4-5-6 сантиметра отпред и отзад
                          VW Golf II 1300 MH

Alfa 75 1600

Comment

Working...
                          X