Известие
Collapse
No announcement yet.
146 TI vs Astra GSI vs Honda VVTI vs Audi Coupe
Collapse
X
-
Лелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна
Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипчеHyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'
-
Бил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите ми
Comment
-
Първоначално публикувано от shekoБил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите миАко алфата беше 950кг. щеше дори с 1.4 мотор да е лудница. Карал съм Пунто 75 к.с., което е там някъде и мога да твърдя, че Алфата ми вероятно го стига чак на трета
то е ясно защо.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Red DevilЛелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна
Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипчеЯ виж Sheko
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaНали знаете защо Форд построява заводи в Германия?За да има по евтина и смотана кола от Опел.
Наистина що да няма такава среща (битка) Опел клуба и Алфистите и да се види кой кого
П.С. Сега очаквам включване от РАЦЕРИТЕ,да ме направят на 2 стотинки............... -аз не разбирам бе -така съм чувал .........
Comment
-
Ехххх нещо не ми зарежда клипчетоиначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место
HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат
Comment
-
Първоначално публикувано от hondomanЕхххх нещо не ми зарежда клипчетоиначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место
Май само Тонката ги вижда тея гонки..
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от hondomanНасо бате ти изби рибатаако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка
на Божура
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от hondomanНасо бате ти изби рибатаако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка
на Божура
неможе да се сравнява топ модела на топ спортното купе на хонда с градски автомобил ....
ако си отворен както се прави по уличните състезания ще си търсиш некое ГТВ с 3.2 или 3.0 турбо да се гониш ма .............
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment