Известие

Collapse
No announcement yet.

146 TI vs Astra GSI vs Honda VVTI vs Audi Coupe

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 TI vs Astra GSI vs Honda VVTI vs Audi Coupe

http://www.youtube.com/watch?v=4vIjMxIY8E0
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Лелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна
    Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипче
    Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Бил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
      Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
      P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите ми

Comment

Първоначално публикувано от sheko
        Бил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
        Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
        P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите ми
        Това е ясно. То Астрата е 300 кг. по лека от Алфата и е нормално да 145/146 да падне, но не се знае какви са колите, който се пускат така че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. Ако алфата беше 950кг. щеше дори с 1.4 мотор да е лудница. Карал съм Пунто 75 к.с., което е там някъде и мога да твърдя, че Алфата ми вероятно го стига чак на трета то е ясно защо.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          Това е ясно. То Астрата е 300 кг. по лека от Алфата и е нормално да 145/146 да падне, но не се знае какви са колите, който се пускат така че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

Comment

Първоначално публикувано от Red Devil
            Лелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна
            Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипче
            Ами ето бе колега. Те оправданията започнаха моменталически Я виж Sheko
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Нали знаете защо Форд построява заводи в Германия?За да има по евтина и смотана кола от Опел.
              Наистина що да няма такава среща (битка) Опел клуба и Алфистите и да се види кой кого
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                Нали знаете защо Форд построява заводи в Германия?За да има по евтина и смотана кола от Опел.
                Наистина що да няма такава среща (битка) Опел клуба и Алфистите и да се види кой кого
                Айде стига с детските глупости кой,кого ........... опелите просто са по леки ........... Ако говорим за сток коли с еднакви мощности Алфите нямат шанс -

П.С. Сега очаквам включване от РАЦЕРИТЕ,да ме направят на 2 стотинки ............... -аз не разбирам бе -така съм чувал .........
                Alfa156 Against All

Comment

И да не забравяме, че още повече олекват като изгният
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ехххх нещо не ми зарежда клипчето иначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
                      Ехххх нещо не ми зарежда клипчето иначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место
                      И на мен не ми се отваря!
                      Май само Тонката ги вижда тея гонки..

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                      Fiat Bravo 1.6 1997
                      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Аз имам и Фиеста 1.1 и искам да я сгоня с една таква Астра или ЦРХ
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Насо бате ти изби рибата ако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка на Божура

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Насо бате ти изби рибата ако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка на Божура
                            Не искам никакви преднини, ама да знаеш че предния капак ми е заварен. Не може да се отваря
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

тва са глъпости и ти го знаеш....
                              неможе да се сравнява топ модела на топ спортното купе на хонда с градски автомобил ....

ако си отворен както се прави по уличните състезания ще си търсиш некое ГТВ с 3.2 или 3.0 турбо да се гониш ма .............

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X