АЗ СЪМ ТАМ.ДАЖЕ ЩЕ СИ ИЗМИЯ КОЛАТА
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Ем'че добра среща си стана, запознахме се с нови колеги, някой стари които не дойдоха (те си знаят кои са), ще бъдат глобени другия път.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
-
Аз съм "за".. Ако сте съгласни дори сутринта пак на кафенцето на Балик. Но пък аз ще мога към 11, защото ще слагам зимните и горе долу ще стане 11 ч.
Comment
-
Някой мераклия за среща?
Пак замряха нещата, аре събудете се колеги.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Отприщим е доста силно казано, незная защо сбирките се разтуриха, а като се сетя колко добре си изкарвахме преди...
Все пак аз съм на линия. За другата седмица ако ви е удобно, ще звънна няколко телефона през това време евентуално да организирам няколко колеги. Ще пиша пак в темата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Само двамата ли сме бре? Аз ще гледам формулата в 10:00ч и след това вероятно съм свободен (поне за сега нямам никакви планове).
СРЕЩА: неделя 24.03.2013 в 14:00ч на паркинга на м.БриколажLast edited by mirchozo; d.m.y г., 08:53.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment