еииии като каза светофари... баси идиотите дето са ги синхронизирали.. мн ме е яд как като слизам от добротица, долу на градската кръстовището ме пуска на зелено и уж е главен път, пък на Бакарди за наляво светва червено точно. или пък да ти брои 15 сек. на зелено и ако някоя жигулка е първа... пак оставаш да чакаш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
-
абе истината е че трябва да се кара полека,заеби,да не спамим повече по тая тема тукAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
ок..
не знам до каква степен се познавате вие, които ходите на срещите в дч, но аз като предложих за ралито в търново не се шегувах. в смисъл ако имате възможност елате, аз ще организирам каквото трябва тук. вярно не се познаваме, но може да изкараме един купон.. всеки да си каже мнението плс
Comment
-
аз принципно съм навит,но в момента съм без работа и нямам излишни пари за такива неща
кофти но няма как, криза и при менAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
пак "умря" работата, абе изобщо влиза ли някой тук в тая темаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
говори се за среща на 27,28 и 29, тия дни в Търново на ралито. гледам хора от софия, от трявна.. ако можете, организирайте се ..
Comment
-
аз съм твърдо "ЦЪ" ,пък и ще гледам формулата тази седмицаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
днес имаше ли среща, нещо май пак замря работата, в града е пълно с алфи пък...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
аз днес се прибрах в дч, от автотрейд до полицията видях поне 5,6 "сектанти", даже мислех, че отиват към бриколажа.. иначе варненци не се отпускат даже 1 седмица, на всяка среща присъстват м/у 10 - 20 коли..
Comment
-
Аз май от давна не съм се включвал, ама кво да се прави се време няма, като стана дума за глоби и мене ма спряха и ми натряскаха още един акт за туй че талона ми е в КАТ и не съм си го взел. Та викам за хубаата работа земем да се почерпим в неделя.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
За коя неделя става въпрос?Ако успея да си намеря шофер,може да дойда да се видим.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЗа коя неделя става въпрос?Ако успея да си намеря шофер,може да дойда да се видим.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
тъй ме е яд сега.. откога искам да се запозная с толбухинските ентусиасти и пак няма да мога. тая неделя трябва да пътувам пак за ВТ. я да ви питам какво мислите за пролетния събор в трявна? следите ли темата и какво мислите да правите????Last edited by 146_JTD; d.m.y г., 21:03.
Comment
Comment