Момци тъй като предлагате на други колеги да ви идват на гости, имате ли си на идея как вървят цените на хотелските стаи в Добрич? Аз подочух от едни познати които наскоро търсиха квартири или хотелче, та около 40лв(че и повече) струва една ножувка в Добрич.Пък на Кранево е 15лв нощувката.Та мисълта ми е че ако ще идват групичка от друг град, да знаят за какво става въпрос.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
за неделя да попитам, има ли някой навит да ходим към Вн? колегата Весак имаше мераци, но се игуби в последно време. И като се видим тогава, може да обсъдим идването на търновските алфисти..
-Тео не се ли върна от почивка? някой чувал ли го е?
Comment
-
Абе момци, вие на добричките срещи не идвате, за Варна гаворите?
Аз за неделя нямам планове все още, ако ще идвам ще пиша.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
младежо, недей така, аз смятам, че съм активен сектант и сега съм се захванал с намирането и поддържането на междуградките отношения на нашата общност..
-и друго - каква би била срещата ни в неделя без нашия ГИД (Миро).Last edited by 146_JTD; d.m.y г., 20:58.
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениеза неделя да попитам, има ли някой навит да ходим към Вн? колегата Весак имаше мераци, но се игуби в последно време. И като се видим тогава, може да обсъдим идването на търновските алфисти..
-Тео не се ли върна от почивка? някой чувал ли го е?и затова незнам каде ще съм и аз а вие ако ходите към колко ще тръгвате и от каде апък аз ако мога ще се присаединя към вас
Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
sigpic
Comment
-
Ей това е приказка вече, да не забравиш да донесеш по "някой банбона" от Турция ей.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от ShAMaR4eTO Покажи съобщениеАйде неделя на варна ако има мераклий аз мисля да ходя и мога да взема някой с мен
Аз ще видя какво ще сънувам тая вечер. Кога ще тръгвате утре?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Други мераклий за Варна...,освен Шамарчето и Данчо?
Към 16:00ч ще тръгвам, ако има желаещи...Last edited by mirchozo; d.m.y г., 20:14.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
http://www.snimka.bg/album.php?album...1&pid=14089239
ето и малко снимки от варненската срещаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment