Борко беше, само той има стикер на задното стъкло по диагонал, а относно формулата http://clubs1.bg/kalendar.php тая седмица няма, пък за биричка или кафенце ще видим на къде ще ме отвее вятъра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Добрич
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеА бре момци, някой смята ли да ходи на ИТАЛФЕСТА?иначе щях да отида.
макар че някои знае ли кои дати ще се отработва? 3-ти няма ли да е единия ден?
Comment
-
На 26-ти/събота ще се отработва със сигурност, за други дни не знам.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
няма да има други дни. само днес ще се отработва на 26. тъй се надявах да го преместят Феста на 10.10; миналата година беше на 11.10 и беше голямо шоу, за това съжалявам сега, че няма да ходя.
Comment
-
Ако има желаещи аз съм навит, примерно да се съберем 4 човека и да отидем с една кола.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Ами една вечер минавах оттам и ми се мярна една алфа, по надписа на задния прозорец ми се стори че си ти, освен ако някой друг не се накичил по същия начин.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
тъй ами... миро, задаваш подвеждащи въпроси тука :P
този петък нали пак всички сме на линия? дайте да ходим пак на Бар "Ники"че имаше някои неща от менюто, които не ги видях
Comment
-
Абе не са много подвеждащи, сетих се за номера на колата, та си отговаря с това което видях, както и да е....
Ами аз предполагам съм на линия, живо здраво там сме.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShAMaR4eTO Покажи съобщениеаз направо мога да ва изчакам на бара
Comment
Comment