Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Добрич

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Научих го вече, но малко късно и сега в момента пак е замръзнала, но в свалено положение
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
    Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
      Научих го вече, но малко късно и сега в момента пак е замръзнала, но в свалено положение
      И как се оправи ве аз същата глупост напраих, ама не бях у нас , и докат се прибера карах на ръчна.
      146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
      146 1.4 twin spark 97 junior за части
      146 1.8 twin spark 97 - продадена
      156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

• Утре с шейни ли ще сме на Бриколаж или...? като гледам как вали, аз май ще съм със снегорина!

sigpic
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от teo_gti Покажи съобщение
          И как се оправи ве аз същата глупост напраих, ама не бях у нас , и докат се прибера карах на ръчна.
          Няма управия това, трябва смяна на жилата и отваряне и смазване на спирачните апарати.
          Така става понеже пласмасовата обвивка или гумените маншончета в краищата на жилото с времето са остарели и напукани, и оттам влиза вода и като паднат температурите замръзват. А има и друг вариант в който самите апарати замръзват когато е дръпната ръчната.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            Няма управия това, трябва смяна на жилата и отваряне и смазване на спирачните апарати.
            Така става понеже пласмасовата обвивка или гумените маншончета в краищата на жилото с времето са остарели и напукани, и оттам влиза вода и като паднат температурите замръзват. А има и друг вариант в който самите апарати замръзват когато е дръпната ръчната.

Comment

• А понякога залепват и накладките за дисковете.... на мен ми се случи това когато правих Добрич-Ст.Загора 24 часа и ме затрупа снега в Сливен....
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

• Някой ко има желание мож да мини да ма вземи, или да вземи колата, щот аз вече съм омотан.

Comment

• извинявам се, че не можах да дойда. поканиха ме в последния момент на Коледния благотворителен концерт в концертната зала.
                  -другата среща се пада на 01.01.10г.

В тази връзка (може би е малко рано) искам да направя предложение за сбирка по рано от Нова година. Да се съберем за послено през 2009г. Преценете всеки за себе си и да го обсъдим

sigpic
                  Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                  http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Снощи имаше ли среща?
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• здравейте ,аз съм съгласен за последна среща преди 2010 може на 29 или 30 .Съжалявам че последните срещи отсъствах но имах неотложни ангажименти.Това снегопочистване ме побърка тука 7-8 дена направо изперках а пък и да се похваля на 21 се увеличихме една малка алфистка се родии поради тея причини не успях да се вясна но за последната ще положа всякакви усилия макар и за 20-30мин. да дойда
                      156 1,9JTD 2000

Comment

• Aми да ти е жива и здрава щерката Борко, и да ви радва само занапред. Пък за срещата, едва ли някой ще пише в темата, напоследък гледам че не е често посещавана.

Comment

• Благодаря ти ,аз поне имам извинителна причина но все пак ако някой разбере нещо да драсне един ред
                          156 1,9JTD 2000

Comment

• а този петък? т.е. днес?
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

• както кажете но казвайте по навреме
                              156 1,9JTD 2000

Comment

• Aко решите нещо, пишете ми на скайпа " mirchozo "

Comment

Working...
                                X