Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Добрич

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аааа одъртяваш одъртяваш. Ми щом е така ше идваме напрао от вас да та взимами и внимавай как ше на посрешнеш.

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Аз предлагаме да си гласуваме некакъв Правилник за тия срещи и които не го спазва да бъде глобяван най малко по 1 бира за всяко нарушение.. Малии аз колко бири ше тря да купувам
    146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
    146 1.4 twin spark 97 junior за части
    146 1.8 twin spark 97 - продадена
    156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

• ми аз като дремех на техномаркета преди сам и никой неидваше
      сопите и във варна сещам се към 50 автомобила имаше на една от срещите
      alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

• Мале колко бири ще има да пия, аз май съм най-редовния балък напоследък, че и срещи организирам даже...ужас...
        Мен ако питате по-добре в неделя да направим срещите, поне за зимния и пролетния сезон, лятото ще си ги променим пак в петък.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Мале колко бири ще има да пия, аз май съм най-редовния балък напоследък, че и срещи организирам даже...ужас...
          Мен ако питате по-добре в неделя да направим срещите, поне за зимния и пролетния сезон, лятото ще си ги променим пак в петък.
          Да вземем и ние да ви направим едно гости скоро

М-у другото ходенето ми до Истанбул се отлага колега и няма да мога да ти взема лупи - сори.
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Ами заповядайте на гости, а относно лупите, не се притеснявай...Днес си получих новите чаркала и вече имам 2 рефлектора с монтирани лупи, остава да ги тикна във фаровете ми и може би малко донастройки и....
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• мен тази седмица няма да ме има. ще съм извън града. идеята за неделя я подкрепям, но не и за заведението на техномаркет.

sigpic
              Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
              http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                това е то
                аз съм за
                Last edited by didofurnira; d.m.y г., 07:14.

Comment

• Среща петък 15.01.10 от 20:00ч на Бриколаж - ще се обсъждят кога ще са срещите занапред, тази среща е по-график и има хора които не влизат да четат в интернет, та затова ще я направим, който дойде дойде.
                  СРЕЩА неделя-17.01.10 от 14:00ч на стария Техномаркет, заедно с Ланчиа, Фиат, Ферари и т.н.

Comment

• аз ще дойда направо в неделя

Comment

• значи в петък ще се видим в 20:00ч. на Бриколажа
                      Алфа Ромео 155 '95г. 2.0 16V 150к.с.

Comment

• небрежно рус, не ми носи тасовете, защото не съм в града и ще отсъствам тая седмица.. може през седмицата да се уговорим нещо,ако не си зает.

п.с. и да направите снимки

sigpic
                        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Добра среща стана, намерихме и ново яко барче, биричка, ...абе кеф.
                          В неделя да не забравите за срещата на стария Техномаркет.Ще гледам да си взема фотоапарата, че някой снимка да цъкнем.

Comment

• Някой да ми напомни за утре, като дойде време, че като нищо ше забраа.
                            146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                            146 1.4 twin spark 97 junior за части
                            146 1.8 twin spark 97 - продадена
                            156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

• дай си телефона че го запилях нейде

Comment

• Ето от мен 2 снимки, жалко че имаше закъснели, които не присъстват на снимките.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X