днес мина един колега..запознахем се и той искаше на летището.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
24 Февруари - Дали ще се съберем в Сливен или не ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от petrov01идвам от Нова Загора 100% гледаите да има поне 2-3коли
Comment
-
Trouble,остави ми мобилния си че като дойда в Сливен да не съм единствения и да се чудя какво става
А пък и ако възникнат някви други проблеми да мога да се свържа с някой от Сливен..Другите сериозни колеги и те да оставят тел. за връзка
Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
Una bella macchina!
Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
Furiosa
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaАз не вярвам още че ще се съберете
Май само се каните.
Ще чакаме да сложите снимки от срещата
Аз също съм от Сливен , но се прибирам доста рядко там. Но някой път уцеля ли ваша среща, задължително ще дойда
Дори много се бях надъхал утре да идвам , ама жената нещо се дърпаAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от RoevМоже би това ще го обсъдим като тема номер 1.
Ония се хилят,нареди се някакво Венто.Опънах го.Наредих се отново,пуста краста..Гледам 318-ка...Направих му 100 метра.Старата кучка не ме предаде-вече е история.
...си си тръгнах..удоволствие беше да запуша устите на някой хораАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DelPieroTrouble,остави ми мобилния си че като дойда в Сливен да не съм единствения и да се чудя какво става
А пък и ако възникнат някви други проблеми да мога да се свържа с някой от Сливен..Другите сериозни колеги и те да оставят тел. за връзка
АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleднес мина един колега..запознахем се и той искаше на летището.....АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
Comment
-
На Биллата колеги.... в 14.00. Времето се очетава да е супер....а на место можем да решим дали да се пуснем до летището, ако сме да речем 10ина автомобила, можем да им събереме очите с една колона през града, та до летището...нали трябва да популяризираме марката все пак
DelPiero тела ми ти го пуснах ЛС...
stiflyr, ти в кой квартал живееше та ако искаш да тръгнем заедно...
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleНа Биллата колеги.... в 14.00. Времето се очетава да е супер....а на место можем да решим дали да се пуснем до летището, ако сме да речем 10ина автомобила, можем да им събереме очите с една колона през града, та до летището...нали трябва да популяризираме марката все пак
stiflyr, ти в кой квартал живееше та ако искаш да тръгнем заедно...Добре звучи като идея
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrПървоначално публикувано от troubleНа Биллата колеги.... в 14.00. Времето се очетава да е супер....а на место можем да решим дали да се пуснем до летището, ако сме да речем 10ина автомобила, можем да им събереме очите с една колона през града, та до летището...нали трябва да популяризираме марката все пак
stiflyr, ти в кой квартал живееше та ако искаш да тръгнем заедно...Добре звучи като идея
Comment
Comment