If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
24 Февруари - Дали ще се съберем в Сливен или не ...
Колко му е ,като нищо да взема и аз да се дотътря.В събота и неделя има вероятност да съм в Сливен.Ако съм, ще намина с една ярко червена бИгачка да се поопознаем
Много ясно, добре дошъл колега.... ...каква ти е машината
Колега до много късно работиш
Пак ми наду главата като минаваше бе, с твоята музика, човек не може да се напуши като хората ....ми късно ми..требва пари да се изкарват ........Вече се уредих да почивам в неделя..кеффф....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Колко му е ,като нищо да взема и аз да се дотътря.В събота и неделя има вероятност да съм в Сливен.Ако съм, ще намина с една ярко червена бИгачка да се поопознаем
wrc мини и ти....да ми разкажеш какъв е тоя кръг от пистовия шампионат във В.Търново
Пак ми наду главата като минаваше бе, с твоята музика, човек не може да се напуши като хората ....ми късно ми..требва пари да се изкарват ........Вече се уредих да почивам в неделя..кеффф....
Така ти се е сторило Явно колежката ти е мн . добра , апак може и на нея да и се идва
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Така ти се е сторило Явно колежката ти е мн . добра , апак може и на нея да и се идва
Колежката е симпатяга много но е член на друга група ...тая на Голф
Колежката е симпатяга много но е член на друга група ...тая на Голф [/quote:2bhi7uud]
Е това щото и е първата кола , има време ще се оправи
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
единственния начин да се просвети бате е само 1 - да и дадеме да покара някоя алфица - аз така реших да си купя точно алфа - качих се на IXZIBIT на изрода и полудях - като сляззах от нея само треперех и казах че друга кола не искам - повярвайте само това е начина - само че има един проблем - аз мойта кола не я давам да я кара жена - за нищо на света :P
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment