Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
    Извинявай обаркъл съм се цената била 80 за трите стъкла и давал гаранция
    Ок ще го оставим като вариант евентуален, като реша ще ти пиша лично!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Имам номера ти ако е все още същия, вивакомски. Броя ви. Май и аз имам лепенки ако не са затънали някъде из чекмеджетата, така както затънаха и нашите срещи
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• здравейте колеги,аз искам да попитам дали някай знае някой добър еладжия чи си смених мотора ( от дизел станах бензин ) и сега нещо не можем се оправим с инсталацията. За контакт с мен:по темата или на номер 0885315459 Йордан сяров
        '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
        '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

• Цялостно ли ще се преправя

Comment

• Их както нямаше Сливналии сега вече пишат няколко човека. Брей колеги, хайде да се организираме нещо?
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
              Их както нямаше Сливналии сега вече пишат няколко човека. Брей колеги, хайде да се организираме нещо?
              Aми хайде

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
              здравейте колеги,аз искам да попитам дали някай знае някой добър еладжия чи си смених мотора ( от дизел станах бензин ) и сега нещо не можем се оправим с инсталацията. За контакт с мен:по темата или на номер 0885315459 Йордан сяров

Евентуално Миро Алфата, но и той май не е за препоръчване

Comment

• Айде
                Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Като дойдат флаерите за феста ще ви търся
                  Да ви видя колко сте активни тогава (rofl)(rofl)
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Активни сме ние. Вчера с колегата kostov_sl (Васко) си спретнахме една импровизирана среща :P
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата
                    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• ми Да,почти цялосно май ще трябва да препрявя
                      '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                      '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                        Активни сме ние. Вчера с колегата kostov_sl (Васко) си спретнахме една импровизирана среща :P
                        Активни сме естествено и тепърва ще се активизираме повече. Както се казва, днеска 2-ма, утре 20, после 200
                        Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
                        Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
                        Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

Comment

• Хич да не е, личи ви, че сте нови във форума )))
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Яко ме веселите пичове
                            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Кво значи личи ви че сте нови във форума? Искаме да се съберем събираме се в тая тема няколко човека и вие "старите" не искате да дойдете и да организираме нещо.На вас писнало ли ви е в тоя форум? Нов съм да и ще е готино ако се организираме да направим една сбирка било то само с нови и без хора писнало им от форума.Нови стари няма значение важно за мен, е че тук сме почитатели (поне аз) на марката и искам да се събера със себеподобни, не съм част от форума ,защото нямам какво да правя и просто ей така.
                              Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Съгласен съм с колегата Gelew. Какво значение има дали сме от много време тук или от скоро? Тук на стари и нови ли се делим? Ако е така, направете един раздел "нови потребители" и един "стари потребители" и няма да пишем във вашите теми.
                                Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
                                Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
                                Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

Comment

Working...
                                X