Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
    Четвъртък в 19,30 ч. и аз ви чакам...виждам, че има желаещи. Ходи ли ви се на Бриза. Да направим една Алфа маса .....На Билата ли да се чакаме или на Кауфланд.
    Ако се събирате звъннете един телефон: 0898632773- Любо , че не-знам дали ще съм се върнал от работа понеже пътувам до и от Нова Загора всеки ден, да знам да идвам на място.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Колеги аз съм от събота в Сливен Някой може ли да ми препоръча хубава автомивка, където няма да си оставят ръцете?
      На ЖП гарта-мият качествено и бързо, освен това е удобно за наблюдение/с оглед да няма интервенции по колата/
      Last edited by Xman; d.m.y г., 19:07.
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Колеги аз съм от събота в Сливен Някой може ли да ми препоръча хубава автомивка, където няма да си оставят ръцете?
        Ела в Нова Загора доволен ще останеш

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:56 ----------

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
        Ако се събирате звъннете един телефон: 0898632773- Любо , че не-знам дали ще съм се върнал от работа понеже пътувам до и от Нова Загора всеки ден, да знам да идвам на място.
        Браво, радвам се че си почнал работата колега
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• аз пак да питам, кауфланд или била.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Айде другата седмица да го направим че отивам към морето, а и имам доста предсватбени задачи, но за другата седмица съм тука.
            Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
              аз пак да питам, кауфланд или била.
              Краси , Краси много питаш ахахахаах трябва сиг аз да ти кажа ахаха
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Живко (Jivko7777) всеки ден минавам по 2 пъти покрай вас, но все не- мога да те видя с колата

ПП. Кога си организираме някой Ново-Загорска среща? Видях една светло-синя 156-ца ,много яка с диодните фарове
                Last edited by Lyubo; d.m.y г., 20:15.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                  Живко (Jivko7777) всеки ден минавам по 2 пъти покрай вас, но все не- мога да те видя с колата

ПП. Кога си организираме някой Ново-Загорска среща? Видях една светло-синя 156-ца ,много яка с диодните фарове
                  Казваш и ги събирам
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Казваш и ги събирам
                    Идвам ли с нея на работа някой ден, ще ти звънна да ги съберем.

ПП Как беше морето. Изпече ли Талянката
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                      Идвам ли с нея на работа някой ден, ще ти звънна да ги съберем.

ПП Как беше морето. Изпече ли Талянката
                      И себе си и нея изпекох
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Забравете за среща

Comment

• Тука ще съм си времето ми прецака почивката така че ще дойда
                          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• да, но къде

Comment

• Утре 19:30 на Кауфланд кой ще дойде?

Comment

• Олеее ужасна грешка Мирела извинявай ... в бързината е станало
                                Last edited by stiflyr; d.m.y г., 12:08.
                                Alfa Romeo 146 1.6
                                По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

Working...
                                X