Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    едно ЕКО ли имате само и в коя част се намира долу горе ...
    Тоа па любопитния,шъ ти обясня бе,споко
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• счупи ми се кутията исках да помогна с листовките ама... трябва да я оправя до 8-ми
      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        Вечер имах предвид, извинявам се в 20:00 часа
        Аааа ще дойда, така става

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        А несливенски фенове приемате ли Ако не възразявате и успея, може и аз да се присъединя Краси , едно ЕКО ли имате само и в коя част се намира долу горе ... Някакъв обект за ориентир
        За тебе баце винаги има място. Едно е ЕКО-то. Както ще ти обясни и wrc, намира се до Билата

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
        счупи ми се кутията исках да помогна с листовките ама... трябва да я оправя до 8-ми
        Действай ...По ирония на съдбата и Черната Сянка утре влиза в бокса за смяна на лагер+главина, но ще е налице
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Имам и много плакати така, че познати със заведения и магазини които да ги лепнат също ще са от помощ
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Имам и много плакати така, че познати със заведения и магазини които да ги лепнат също ще са от помощ
            Довечера в 20.00 остава нали...

Comment

• Да.

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                Тоа па любопитния,шъ ти обясня бе,споко
                Ми ние като си имаме 2 ЕКО-та и стават обърквания Ще се чуем

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                За тебе баце винаги има място. Едно е ЕКО-то. Както ще ти обясни и wrc, намира се до Билата
                Може да се видим евентуално А ти оправяй черната сянка
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                  Ми ние като си имаме 2 ЕКО-та и стават обърквания Ще се чуем

Може да се видим евентуално А ти оправяй черната сянка

Черната сянка е оправена вече и пак си е при мен. Остава само да я лъсна и блесна и те очакваме в събота

Comment

• ЕВАЛА!!!

Ебати мързелите сте .
                    За всичко което смятам за вас ще ви го кажа очи в очи в събота дано поне до там си затътрите задниците.

Comment

• -1 за събота че ми се налага в петък да излитам за Русе

Comment

• Аз преди малко се прибирам от работа и за жалост на успях за 20 часа за срещата. Никой ли не отиде да вземе някой листовка и плаката от Мирела. Егати безотговорните.
                        Alfa 156, 2.0 TS
                        VW Vento 1.8- Бившата
                        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Вечер имах предвид, извинявам се в 20:00 часа

Не се приема,едно е да си го мислиш а съвсем друго да го кажеш правилно.А който е ходил в 8:00 сутринта какво трябва да направи.Уточнявайте се по рано другия път

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

и между другото ЕКУ-тата са две едното е до БИЛА а другото е до КАТ.
                          '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                          '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

• Тя Мирела се уточни доста рано. Любо аз отидох няма страшно. Но очаквах и още поне 2-ма. Излъгах, никой не чаках

Тъй като Мирела едва ли ще се занимава повече, мога да разделя моите листовки с още някой, приемам и помощ да залепим и 5-те плаката по центъра. Аз никъде няма да идвам да ги нося. Всеки, който желае да ги вземе да ми се обади и да дойде до офиса Ако ми нямате телефона...питайте ме

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
                            За да няма неразбрали и за да не се обърка Ромео (Теодор) от Велико Търново срещата преди феста е на:

ЕКО ( до Билла-Техномаркет) в 9.30 часа сутринта на 8.10.2011 година (събота)

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                              Тя Мирела се уточни доста рано. Любо аз отидох няма страшно. Но очаквах и още поне 2-ма. Излъгах, никой не чаках

Тъй като Мирела едва ли ще се занимава повече, мога да разделя моите листовки с още някой, приемам и помощ да залепим и 5-те плаката по центъра. Аз никъде няма да идвам да ги нося. Всеки, който желае да ги вземе да ми се обади и да дойде до офиса Ако ми нямате телефона...питайте ме

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

За да няма неразбрали и за да не се обърка Ромео (Теодор) от Велико Търново срещата преди феста е на:

ЕКО ( до Билла-Техномаркет) в 9.30 часа сутринта на 8.10.2011 година (събота)
                              Довечера ако се върна по рано ще ти звънна един телефон да се разберем.
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата
                              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
                                Вечер имах предвид, извинявам се в 20:00 часа

Не се приема,едно е да си го мислиш а съвсем друго да го кажеш правилно.А който е ходил в 8:00 сутринта какво трябва да направи.Уточнявайте се по рано другия път

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

За много кратко време след недоразумението се поправих с часа , ама ти и да си идвал сутринта щеше да ревнеш
                                Така че малумни оправдания като твоето не ме интересуват.

Благодаря на Краси, че поне той взе малко флаери.

Comment

Working...
                                X