If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А несливенски фенове приемате ли Ако не възразявате и успея, може и аз да се присъединя Краси , едно ЕКО ли имате само и в коя част се намира долу горе ... Някакъв обект за ориентир
За тебе баце винаги има място. Едно е ЕКО-то. Както ще ти обясни и wrc, намира се до Билата
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Аз преди малко се прибирам от работа и за жалост на успях за 20 часа за срещата. Никой ли не отиде да вземе някой листовка и плаката от Мирела. Егати безотговорните.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Не се приема,едно е да си го мислиш а съвсем друго да го кажеш правилно.А който е ходил в 8:00 сутринта какво трябва да направи.Уточнявайте се по рано другия път
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
и между другото ЕКУ-тата са две едното е до БИЛА а другото е до КАТ.
Тя Мирела се уточни доста рано. Любо аз отидох няма страшно. Но очаквах и още поне 2-ма. Излъгах, никой не чаках
Тъй като Мирела едва ли ще се занимава повече, мога да разделя моите листовки с още някой, приемам и помощ да залепим и 5-те плаката по центъра. Аз никъде няма да идвам да ги нося. Всеки, който желае да ги вземе да ми се обади и да дойде до офиса Ако ми нямате телефона...питайте ме
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:24 ----------
Тя Мирела се уточни доста рано. Любо аз отидох няма страшно. Но очаквах и още поне 2-ма. Излъгах, никой не чаках
Тъй като Мирела едва ли ще се занимава повече, мога да разделя моите листовки с още някой, приемам и помощ да залепим и 5-те плаката по центъра. Аз никъде няма да идвам да ги нося. Всеки, който желае да ги вземе да ми се обади и да дойде до офиса Ако ми нямате телефона...питайте ме
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:24 ----------
За да няма неразбрали и за да не се обърка Ромео (Теодор) от Велико Търново срещата преди феста е на:
ЕКО ( до Билла-Техномаркет) в 9.30 часа сутринта на 8.10.2011 година (събота)
Довечера ако се върна по рано ще ти звънна един телефон да се разберем.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Не се приема,едно е да си го мислиш а съвсем друго да го кажеш правилно.А който е ходил в 8:00 сутринта какво трябва да направи.Уточнявайте се по рано другия път
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
и между другото ЕКУ-тата са две едното е до БИЛА а другото е до КАТ.
За много кратко време след недоразумението се поправих с часа , ама ти и да си идвал сутринта щеше да ревнеш
Така че малумни оправдания като твоето не ме интересуват.
Благодаря на Краси, че поне той взе малко флаери.
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment