If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да бе тук има много алфи само трябва да се съберете
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Моля те не ме карай да се смея.....Може би някой слънчев ден през зимата, днес не е такъв. А ти ако ще минаваш през магазина аз не съм на работа от неделя нататък...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Абе един сондаж да пусна и тука набързо - ся на последната ни сбирка в СТЗГ се пусна идеята да се сберем някъде на по голяма масовка, и какво ще кажете за идеята СТЗГ, СН и ЯЛ да направим нещо като обща срещичка?????
идеята е добра - само че трябва да е един път месечно най често - проблема е времето - повечето хора нямат достатъчно време
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
знаеш ли кое е най интересното всички 'сериозни' които се пишат за срещи и уговарят за други градове и тия който 'всеки път са на срещите и никои освен тях няма ' не пишат в темата когато дойде време за среща а утре ще пишат и ще пълнят темата само се правят че не четата
Comment