Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
    На 27.07.2009 около 23:37 в градска градина беше идентифициран пешеходец като trouble
    Ти ли се разхождаш из малките часове в градска е баце
    виййй ми интересно какво правите всяка вечер на градската да не сте станали джосс мастъри или скейтъри и метали или рейвъри ... забога вие сте рейсъри и мястото ви е на бензиностанциите иначе може да ми се обадите като ходите ама да пием по една две три бирички на дино бара

Comment

На 27.07.2009 около 23:37 в градска градина беше идентифициран пешеходец като trouble
      Ти ли се разхождаш из малките часове в градска е баце
      Около 22.34 на 27.07.2009 на шосето до градската беше идентифицирана сребириста Алфа Ромео 146 с надпис..street racing is not crime...в 23:37 ч обаче обекта липсваше...ама що си мислех че си някъде там ....и да аз бях...с една симпатяга се разхождахме по нощите

---------- Post added at 01:32 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
      Живот и здраве да стига, целият вторник ще съм там
      Видяхме се с бат Живко...абе баце....що не каза че колежката отсреща ти е братовчедка, че после бях привикан на разпит откъде те познавам )))))
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
        виййй ми интересно какво правите всяка вечер на градската да не сте станали джосс мастъри или скейтъри и метали или рейвъри ... забога вие сте рейсъри и мястото ви е на бензиностанциите иначе може да ми се обадите като ходите ама да пием по една две три бирички на дино бара
        В градската търсим разнообразието в иначе скучния ни град ... а като ти се обадя , все забравяш дали да се обадиш после дали нещо друго така че не се сърди
        Alfa Romeo 146 1.6
        По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• И не звънна тцтцтцтцтцтц
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
            Къде го това ? Познавам добре градът
            пуу бях много зает и не можах да вляза във форума да ти отговоря
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              И не звънна тцтцтцтцтцтц

Кой не е звъннал
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                Кой не е звъннал
                Живко как кой

Comment

• Ей туй бялото субари 2-3 дена го засичам на терсене из пътищата ама все не мога да го догоня
                  Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Ей туй бялото субари 2-3 дена го засичам на терсене из пътищата ама все не мога да го догоня
                    вчера ходихме да караме с едно приятелче и си направих супер отсечки ... гумите свирриха постоянно ама то си беше нормално та след това когато спря момчето ми вика ела си биж борда на гумите ,викам си сигурно леко ще са се заоблили обаче : бях потресен гумите бяха станали на баница досега неми се беше случвало такова нещо и скоро няма да се правя на кен блок че за тоя месец за втори път сменям предни гуми който втора употреба са на цената на чисто нови за тиграта

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                      вчера ходихме да караме с едно приятелче и си направих супер отсечки ... гумите свирриха постоянно ама то си беше нормално та след това когато спря момчето ми вика ела си биж борда на гумите ,викам си сигурно леко ще са се заоблили обаче : бях потресен гумите бяха станали на баница досега неми се беше случвало такова нещо и скоро няма да се правя на кен блок че за тоя месец за втори път сменям предни гуми който втора употреба са на цената на чисто нови за тиграта
                      Абе и аз си напрайх мойте гуми леш ... ама аз за момент забравих че карам ниска кола и за втори път я нахулих в жребчево ... и за втори път закъсвам там ... повече и с хеликоптер няма да стъпя там ...
                      Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• стифлъре - бате нали знаеш пътя под римските мостове - и ми знаеш колата колко е висока - и там я вкарвах миналата година -голем зор беше
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                          стифлъре - бате нали знаеш пътя под римските мостове - и ми знаеш колата колко е висока - и там я вкарвах миналата година -голем зор беше
                          Абе незнам кой ме би ме по главата там да си бутна колата ... огромни дупки (явно за момент си втълпих че е високо проходима) ... Яд ме е само че сега заради едната гума трябва да купувам 2 ... защото не варви да са различна шарка ...
                          Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• Тука от 1-2 седмици засичам една алфа 146 2.0 дизелче беше май , с много добра музика някой да познава колегата ? Алфата е черна с надписи на вратите нещо от рода на - Екстрийм кар аудио ... или нещо от рода .
                            Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Тука от 1-2 седмици засичам една алфа 146 2.0 дизелче беше май , с много добра музика някой да познава колегата ? Алфата е черна с надписи на вратите нещо от рода на - Екстрийм кар аудио ... или нещо от рода .
                              Dj на Sax

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                                Dj на Sax
                                Имаш ли някаква връзка с него да го поканим на една среща да обменим малко опит относно музика коли
                                Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Working...
                                X