Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И повече срещи да си пожелаем
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
      И повече срещи да си пожелаем
      До къде стигна работата с календара
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• И какво стане сега мераклии за неделя няма ли.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• ...

Кога ще има среща ще гледам да дойда
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
            Кога ще има среща ще гледам да дойда
            Ами срещата зависи от нас.Тази неделя никой не дойде, да се надяваме че сега на 17-ти ще дойде някой.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Абе момчета не че да ви убия ентусиазма но близките 6 месеца събирали ли сте се повече от 4 коли , че последно време взех да не следя тоя форум ?

В началото и аз бях супер ентусиазиран преди 2 години някаде но с течение на времето и многобройните ни опити разбрахме че такова нещо като клуб алфа ромео в Сливен май няма да стане ... Така че ако има перспектива за среща с по голяма посещаемост бройте ме и мен

И с който не съм се видял - за много години
              Alfa Romeo 146 1.6
              По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Всички са много несериозни колега. Незнам явно от Сливен във форума сме само 3-4 човека, а града гъмжи от Алфи, и затова никой не идва, но по вероятно да им е през ....... Всеки си има задължения които трябва да свърши но поне един път в месеца да се събираме ще е добре, но какво да се прави.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• И аз така мисля един вид като развлечение , вместо на битака на авто среща , но в тая криза дето викаш явно на доста хора им е през ...
                  Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• Нека малко да се постопли времето и викам да организираме събиране да видим кои ще дойдат.
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• аз съм за
                      Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• Аз винаги идвам, ама.....ама....С Нейчо най-редовните и подстрекатели на всяка среща....ама пак ама...Няма го вече това желание. То и темата седи на изчакване. Няма кой да я раздвижи. Бройте и мен, но само ако срещата се заформи ето така:

http://trouble.snimka.bg/automobiles...222168.5228363
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
                          аз съм за
                          Супер
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                            Аз винаги идвам, ама.....ама....С Нейчо най-редовните и подстрекатели на всяка среща....ама пак ама...Няма го вече това желание. То и темата седи на изчакване. Няма кой да я раздвижи. Бройте и мен, но само ако срещата се заформи ето така:

http://trouble.snimka.bg/automobiles...222168.5228363
                            И на половината на това да се заформи пак ще е хубаво.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Хубаво де, искате среща с много коли и т.н. ама я се замислете от тия всички алфи които са в Сливен колко човека от тях влизат във форума? Аз знам за 4-5 човека и то половината от тях неживеят в Сливен
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                                Хубаво де, искате среща с много коли и т.н. ама я се замислете от тия всички алфи които са в Сливен колко човека от тях влизат във форума? Аз знам за 4-5 човека и то половината от тях неживеят в Сливен
                                Тея дето влизат и живеят са достатъчни ...ама йок...не съм ти виждал колата от 1 година....що така
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X