Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз сам нов и с удоволствие бих дошъл, но тази неделя няма да ме има

Comment

• имали стикери и за номера лайсни как стоят нещата за тези работи пишете

Comment

• Първоначално публикувано от Joreto 78 Покажи съобщение
        имали стикери и за номера лайсни как стоят нещата за тези работи пишете
        Стикери имам няколко и мога да ти дам евентуално ако се съберем на сбирка. За номерата лайсни ще има- виж темата.Ако не се лъжа беше 4 лв бройката.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
          Хайде да се организираме нещо за неделя.
          Аз съм в Твърдица......
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Ами понеже и мен май няма да ме има в Сливен утре, да си кажем кой кога ще има малко време да се организираме, независимо, неделя или някой друг ден. Така май ще е най добре понеже неделя май всички ходят на някъде.

ПП : А какво ми хрумна сега. Дайте да се съберем една колона с Алфи и да отидем на карандила на , само малко да се оправи времето.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Много ни е слабо представянето в facebooka

Comment

• Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
                Много ни е слабо представянето в facebooka
                Същата работа като във форума.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Колеги я споделете мнение при кои да си сложа чип, при black angels ili extreme service, че много се двоумя

Comment

Колеги я споделете мнение при кои да си сложа чип, при black angels ili extreme service, че много се двоумя
                    За Сливен бих ти предложил да отидеш по Самуиловско шосе има едно момче което се занимава главно с Алфи, но не-знам дали слага чипове
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                      За Сливен бих ти предложил да отидеш по Самуиловско шосе има едно момче което се занимава главно с Алфи, но не-знам дали слага чипове
                      Мерси колега ама ще пропусна майсторите в Сливен

Comment

• Мерси колега ама ще пропусна майсторите в Сливен
                        правилно - то и в сливен няма кой да ти напише чип и след това да нямаш проблеми - аз съм с чип на екстрийм и не съм имал проблеми , а и колата си върви доволно
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Аз мисля да сложа на черните ангели....доста четох по отношение кои чип е по добър но....за сега това ще е

Comment

• Оставете чиповете и дайте да говорим и действаме по темата. Дайте да си организираме среща.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• И в Сливен има кой да ти сложи чип.Ако искаш ми пиши на лично.
                              ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

Аз мисля да сложа на черните ангели....доста четох по отношение кои чип е по добър но....за сега това ще е
                                А каква е колата , с кой двигател ?

lyuboo Оставете чиповете и дайте да говорим и действаме по темата. Дайте да си организираме среща.

Абе не те ли домързя да го кажеш
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X