If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
такава издънка направих днеска че направо ме е срам да си кажа Не знам защо, но аз останах с впечатлението че ще е тази седмица и не стига че станах сутринта ами и вдигнах и брат ми и един приятел да идват и те
такава издънка направих днеска че направо ме е срам да си кажа Не знам защо, но аз останах с впечатлението че ще е тази седмица и не стига че станах сутринта ами и вдигнах и брат ми и един приятел да идват и те
Нищо, поне часа не си объркал
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Аз излизам рано към 6.30 и се прибирам към 18.00 часа, ако е удобно на някой. Иначе може и да се чакаме пред Мерканто с Мирела да ми даде някой друга листовка, но тя ще каже кога и как и е удобно, или ако искаш кажи си номера на лично да ти звънна да се разберем.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Браво вече сме 5-6. Може по рано, тъкмо да пием кафенце. Айде слагам един официален час и ще се чакаме.
Организирано потегляне на сливенските фенове за пистата на Италфест 08.10.2011, 9.30 часа - Бензиностанция ЕКО
А несливенски фенове приемате ли Ако не възразявате и успея, може и аз да се присъединя Краси , едно ЕКО ли имате само и в коя част се намира долу горе ... Някакъв обект за ориентир
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment