и специално за Християн и Тишо :
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от stiflyrи специално за Християн и Тишо :браво !!!! сега остава да караш само в лютеницата и да режеш здраво
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrПървоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от stiflyrи специално за Християн и Тишо :браво !!!! сега остава да караш само в лютеницата и да режеш здраво
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrtrouble
Усещам че ключодържателя ми няма да стане скоро
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrОк . Днес се сетих че съм си поръчал нещо такова и викам чакай да питам как вървят нещата дали ще го получа скоро или ще ми е коледната изненада..........каза че почва да го прави....Пак ще чакаме
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrТаман за коледа , май познах , струва ми се че тос е несериозен
в последния монет като ми пресветна се сетих че са отбили движението и вече нее еднпосочно
голям резил щеше дае
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от stiflyrТаман за коледа , май познах , струва ми се че тос е несериозен
в последния монет като ми пресветна се сетих че са отбили движението и вече нее еднпосочно
голям резил щеше дае
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyrС мене да , и аз усетих че си ти в последния момент , таман на устата ми беше "да еба ..." и познах тигратаголяма мазнотия си е само аз и такситата и някой друга кола идеалното време за чертане :P
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от stiflyrС мене да , и аз усетих че си ти в последния момент , таман на устата ми беше "да еба ..." и познах тигратаголяма мазнотия си е само аз и такситата и някой друга кола идеалното време за чертане :P
ко ше рече мазнотияAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
Comment