Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ай ся сипете малко снимки и клипчета - все пак ората трябва да видят и нашия град че прави сбирки
    btw - ТИШО респект бате ти си еинственния който наистина заслужава да е член на клубалфа ромео
    за другите - момчета - тея коли са за да се карат - не само да ги снимате
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov
      ай ся сипете малко снимки и клипчета - все пак ората трябва да видят и нашия град че прави сбирки
      btw - ТИШО респект бате ти си еинственния който наистина заслужава да е член на клубалфа ромео
      за другите - момчета - тея коли са за да се карат - не само да ги снимате
      серго евала може с капак разлика но ме би наистина другите само си снимат колите (не се чупат толкова лесно) поне видяха днеска как направи наи малко 10 старта и нищо и нямаше . утре ще се разберем може да мина през магазина да видим дали ще се пуснат красио и илия .... просто нямаше смисъл щото е с 95 а колата му има чип а красио е пекан и иска да види реалната разлика

Comment

• няма проблеми бате - ще се пуснат и те утре
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от trouble
          Да не кажете, че нямаше среща....На най-новия член на клуба, Тишо, честито брат....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259843

клип1
          клип2
          клип3
          клип4
          ей другия път и тебе да те има в клиповетее по точно на чертата
          щеше да къртиш с тая зимна гума

stiflyr , trouble убедихте ли се вече че колата ми няма валове и чип ....незнам кой от двамата карах да се заслуша в работата на двигателя колко равномерно си работи и да гледа оборотомера как беше залепил 600 оборота на място и непомръдваше

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
            Първоначално публикувано от trouble
            Да не кажете, че нямаше среща....На най-новия член на клуба, Тишо, честито брат....

клип1
            клип2
            клип3
            клип4

stiflyr , trouble убедихте ли се вече че колата ми няма валове и чип ....незнам кой от двамата карах да се заслуша в работата на двигателя колко равномерно си работи и да гледа оборотомера как беше залепил 600 оборота на място и непомръдваше
            Аз се ослушвах покрай нея , а незнам кой е казал че има валове и чипове ...
            Alfa Romeo 146 1.6
            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Аз снимки няма да качвам , Краси нашия папарак пак е снимал всичко от до
              Alfa Romeo 146 1.6
              По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
                Първоначално публикувано от trouble

клип1
                клип2
                клип3
                клип4

Аз тъй казах, ама така ми казаха пък едни други, кво да правя ...евала върви Опела....Мен кво да ме слагаш на чертата, моята е слаба ....Пък и я докарах на летището сигурно с 2 литра бензин, че точно преди 440 километра и бях сложил 35 литра и не се знаеше има ли няма ли бензин в моята каручка...После малко се заиграхме с със stiflyr из града на прибиране ...
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• са ако почнте и да се пускате - ще имаме най- готините срещи в цяла българия ще започнат да идват и други алфи от града даже и хората от други градове ще заапочнат да идват .

Comment

• trouble пусниш ли се 1 път победил ли смятай че пак си на чертата краста си е .... а и колите не се чупат така лесно както са ти казали поне твойта алфа на външен вид изглежда много запазена и по гумите забелязах че не си я суркал хич

После малко се заиграхме с със stiflyr из града на прибиране ... Very Happy
                    внимавай че тай се става рейсар после отърване няма като наркотиците е

сега вече ще ми кажеш ли кой ти е казал че колата ми има валове и чип ...тай де че е пипана

Comment

• сега вече ще ми кажеш ли кой ти е казал че колата ми има валове и чип ...тай де че е пипана Confused Confused Confused

един твой приятел

Comment

сега вече ще ми кажеш ли кой ти е казал че колата ми има валове и чип ...тай де че е пипана Confused Confused Confused

един твой приятел
                        те на троубле са казали ама явно и на тебе та кой е тоя моя приятел да ми каже малко повече за колата ми

Comment

• тише кво ши кажеш - ще бия ли оная 156-ца дет си се пускал с нея ?

търся си 2.0 алфа без значение каква - само да не е пипана - за проба

Comment

тише кво ши кажеш - ще бия ли оная 156-ца дет си се пускал с нея ?

търся си 2.0 алфа без значение каква - само да не е пипана - за проба
                            е как няма да я биеш колите ни са доста равни на 400 метра един капак за тебе преднина като изключип 2-та пъти като невкарах 3 та апък аз оная алфа я забравих отзаде тя даже и неми направи кефа беше доста безинтересна гонка

http://vbox7.com/play:7253c20b гледай разлика

Comment

• нене бате тая снимка направо кърти от сякъде - кой е виждал алфа-тигра ?

Comment

• http://www.vbox7.com/play:7d7cbb76 ето едно клипче от мене 1-вата гонка на която изтървах 3 тата сигурно доже4ера 6те кача и другите като ми прати красио от финала ... снимал е 2 клип4ета

Comment

Working...
                                X