Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov
    намери ми и на мене някое стоково да направим реално преценка колко ми е потръгнала количката че се дразня вече на такива изказвания на някои пичове от форума
    ами и аз се дразня на много неподготвени изказвания и от хора дето имат 2 гонки през живота си и вече големите разбирачи .....дето си нямат на представа възможностите на колите си и ни най малка представа от вървенето на конкурентните коли..... някой им е казал че екотека е бавен и муден мотор и немой да върви ами то всички опели и много други марки който карат с гм-ски мотори трябва да не вървят

Comment

• ам,май ГАЙДАТА визира мен,ще ти кажа некои неща мойто момче,аз когато съм правил коли и съм давал газ,ти сигурно си ходил прав под масата

специално спринта го имам от 97год и от тогава му се дава зверска газ

а па ти кво се перчиш,мама и тати ти купили кола и вече големио рацер

аз когато съм карал и правил екоспек ти даже не си и чувал за тея спекове,опел имат два мотора които са перфектни,другото,особенно новото е за скраб

много си малък да ме поучаваш

а СЕРГО,без лоши чувства,бате тая твойта колица не ми аресва как върви,ако искаш некой ден да се пробваме и сам да видиш разликата

а относно VIKOALFA,казвам ти ако те барне ще ревеш,постоянно го тествам и знам че колата му върви,скоростите са като мойте,аз съм ги правил,килата са на кантар,но мотора е от ремонт(сток)и върви много за 16-ка
      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata
        ам,май ГАЙДАТА визира мен,ще ти кажа некои неща мойто момче,аз когато съм правил коли и съм давал газ,ти сигурно си ходил прав под масата

специално спринта го имам от 97год и от тогава му се дава зверска газ

а па ти кво се перчиш,мама и тати ти купили кола и вече големио рацер

аз когато съм карал и правил екоспек ти даже не си и чувал за тея спекове,опел имат два мотора които са перфектни,другото,особенно новото е за скраб

много си малък да ме поучаваш

а СЕРГО,без лоши чувства,бате тая твойта колица не ми аресва как върви,ако искаш некой ден да се пробваме и сам да видиш разликата

а относно VIKOALFA,казвам ти ако те барне ще ревеш,постоянно го тествам и знам че колата му върви,скоростите са като мойте,аз съм ги правил,килата са на кантар,но мотора е от ремонт(сток)и върви много за 16-ка
        точно път тебе несъм имал в предвид !!! говоря за хора който се изкават такива тигри ги късал от раз абе то това е екоспек аааа тия екотеци са много умрели и като има пусна някой клип никой невярва че колата е сток доста хора с алфи си мислиха така но им се промени мнението определено

Comment

• ам ,ша извиняваш тогаз
          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• а СЕРГО,без лоши чувства,бате тая твойта колица не ми аресва как върви,ако искаш некой ден да се пробваме и сам да видиш разликата

добре бе дрига - няма кахъри - казах ти -моята кола върви точно колкото 146 ТИ- замерих я - това целях това и постигнах
            тоя твоя колега само не можах да разбера -какво толкова се впряга -като не вярва че може да го бие някоя астра качва се пали и идва - аз така правя
            нищо чудно и да ме бие - и малките деца знаят че неговата кола е с 300 кила по- лека от моита - кво са ше ме накарате да хана флексо
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• В сливенската тема за кво друго да се говори освен за гонки....Ама рацерски град, кво да правиш
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• добро утро и на тебе - ми за какво друго да говориме - като даже и 5 човека не можеме да се събереме
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Ми как да се събереме като обикновенно на срещите редовните сме само аз и Краси всички други ...
                  Alfa Romeo 146 1.6
                  По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• в сряда събирахте ли се ?

Comment

• Аз бях на работа , а и незнам за тая среща
                      Alfa Romeo 146 1.6
                      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

в сряда събирахте ли се ?
                        sergo тая вечер свободен ли ще си и съгласен ли ще си да се пробваш с онова ауди А-3 ката момчето искало да се пробвате пак че го е яд миналия път бил с пълен резервоар с двама човерка с 15-ка кикер и резервната гума

Comment

• ще се пуснеме пак бате - само че няма да е сега , а тея работи не бива да го притесняват - той е с бая нютонметри които компенсират

Comment

ще се пуснеме пак бате - само че няма да е сега , а тея работи не бива да го притесняват - той е с бая нютонметри които компенсират
                            серго сега говорих с момчето и вика че тая вечер няма да може ама за утре вечер е съгласен вика ако го биеш ти дава 15 лв за бензина който ще изхабиш

Comment

• бате - не става въпрос за бензина - става въпрос че съм зает а и трябва да оправя въздуха на колата -като се стопли и колата буквално умира

Comment

бате - не става въпрос за бензина - става въпрос че съм зает а и трябва да оправя въздуха на колата -като се стопли и колата буквално умира
                                ами окс обади се като я оправиш мойгта и тя е така като загреее и е много куца

Comment

Working...
                                X