Първоначално публикувано от Sergey_gigov
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
-
ам,май ГАЙДАТА визира мен,ще ти кажа некои неща мойто момче,аз когато съм правил коли и съм давал газ,ти сигурно си ходил прав под масата
специално спринта го имам от 97год и от тогава му се дава зверска газ
а па ти кво се перчиш,мама и тати ти купили кола и вече големио рацер
аз когато съм карал и правил екоспек ти даже не си и чувал за тея спекове,опел имат два мотора които са перфектни,другото,особенно новото е за скраб
много си малък да ме поучаваш
а СЕРГО,без лоши чувства,бате тая твойта колица не ми аресва как върви,ако искаш некой ден да се пробваме и сам да видиш разликата
а относно VIKOALFA,казвам ти ако те барне ще ревеш,постоянно го тествам и знам че колата му върви,скоростите са като мойте,аз съм ги правил,килата са на кантар,но мотора е от ремонт(сток)и върви много за 16-ка
Comment
-
Първоначално публикувано от drigataам,май ГАЙДАТА визира мен,ще ти кажа некои неща мойто момче,аз когато съм правил коли и съм давал газ,ти сигурно си ходил прав под масата
специално спринта го имам от 97год и от тогава му се дава зверска газ
а па ти кво се перчиш,мама и тати ти купили кола и вече големио рацер
аз когато съм карал и правил екоспек ти даже не си и чувал за тея спекове,опел имат два мотора които са перфектни,другото,особенно новото е за скраб
много си малък да ме поучаваш
а СЕРГО,без лоши чувства,бате тая твойта колица не ми аресва как върви,ако искаш некой ден да се пробваме и сам да видиш разликата
а относно VIKOALFA,казвам ти ако те барне ще ревеш,постоянно го тествам и знам че колата му върви,скоростите са като мойте,аз съм ги правил,килата са на кантар,но мотора е от ремонт(сток)и върви много за 16-ка
Comment
-
-
добре бе дрига - няма кахъри - казах ти -моята кола върви точно колкото 146 ТИ- замерих я - това целях това и постигнах
тоя твоя колега само не можах да разбера -какво толкова се впряга -като не вярва че може да го бие някоя астра качва се пали и идва - аз така правя
нищо чудно и да ме бие - и малките деца знаят че неговата кола е с 300 кила по- лека от моита - кво са ше ме накарате да хана флексоalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovв сряда събирахте ли се ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovще се пуснеме пак бате - само че няма да е сега , а тея работи не бива да го притесняват - той е с бая нютонметри които компенсират
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovбате - не става въпрос за бензина - става въпрос че съм зает а и трябва да оправя въздуха на колата -като се стопли и колата буквално умира
Comment
Comment