Първоначално публикувано от gaidata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеДобре, хайде уточнете се.......гонки ли ще правим или просто среща да пийнем или и двете......Ето ви малко предложения:
1.Срещи на Билла в 20.30ч. - летище - Брилянтин (може би в 23.00ч.)
2.Среща на летището в 20.30ч. без Брилянтин
3.Среща на Биллата в 20.30ч. - Брилянтин или направо на Брилянтин.
Заведението Брилянтин може да бъде заменено с друго по ваше желание. Аз харесвам бистро БРИЗ близо до лифта, хладно е, готино е.....Айде гласувайте...alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениеa един път да чуя нещо смисленно - с две ръце гласувам за бризСтигаме до едно мнение
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
И в крайна сметка утре в 20:30 къде ?Бриз или Брилянтин ?
Comment
-
Радвам се, че идеята за БРИЗ се приема толкова радушно...Добре колеги, сега само да уточним, къде първоначално ще се съберем или направо на БРИЗ-а поотделно ще идем.....Няма да е лошо една малка колонка да образуваме нагоре, да идем заедно....Къде да се съберем?
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеМято на срещата паркинга на KAUFLAND и от там кам Бриз ?
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеДругите съгласни ли сте да се съберем там и от там да тръгнем към Бриз ?alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Аз съм съгласен, сряда 20:30 паркинга пред Кауфланд ще дойда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеами аз сигорно ще дойда ако Краси ме вземе че още alfa Mi.To не е излезнала и нямам кола
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеЩе те взема, но при условие, че после ти ще ме взимаш с МИТКО....опа Ми.ТОAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеС МИТКО.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment