Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщение
    Ами модификацията на капака все още не е направена, до момента ми е само като идея. А снимката сам я правил на Paint Shop и наистина се получи мн. добре!
    а на живо се получава още по добре - знам аз знам
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
      а на живо се получава още по добре - знам аз знам
      Знаеш, ама не идваш на срещите с бегачката, та дори и без нея
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Ти знаеш, ама това няма нищо общо с твоя капак!
        Този се спуска като вежди а на теб само емблемата ти е изчистена.
        If you don't know me, don't judge me!
        Because, only god can judge me!
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 16V

Comment

• ои ои ои

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
            ои ои ои

Alfa Romeo 146 1.6
            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Абе деца .....ще се събираме ли утре , сряда е. А аз съм чувал, че в сряда били нашите срещи.....Да се приготвям ли да идвам. Само искам да ви кажа, че в 20.30 вече е много тъмно и да не се объркате да идете на друга среща. Ако моята кола я няма на срещата, не се стряскайте...просто е тъмно, а тя е черна. Така стига закачки. Желаещи за утре?....

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                Знаеш, ама не идваш на срещите с бегачката, та дори и без нея
                с толкова много работа и на тебе няма да ти се идва на среши бате - да остана малко по- свободен и ще дойда само че сега ми е много напечено - паи колата не е в най добрата си форма
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ти знаеш, ама това няма нищо общо с твоя капак!
                  Този се спуска като вежди а на теб само емблемата ти е изчистена.
                  ще ми е интересно да го видя на някойя снимка с малко по- добро качество че явно не съм разбрал замисъла

Comment

• Ето то по-добро качество батка
                    Enjoy!
                    http://4storing.com/free/r6cj6/0a868...6bba5e1ea.html

Comment

Ето то по-добро качество батка
                      Enjoy!
                      http://4storing.com/free/r6cj6/0a868...6bba5e1ea.html
                      интересна концепция за предния капак , но така не ти ли се струва , че автомобила започва да прилича на опел тигра -не че и опелчето не е хубаво ,но по този начин обезличаваш автомобила -характерно на алфа е предния капак и злобно изражение на фаровете -в този случай май няма нужда от повече злоба . -пак казвам че това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него .

Comment

• Май наистина има нещо такова, ама тая чофка отпред ме дразни изклучително много бе човек! А за срещата утре аз сам навит на 100%

Comment

• хахаха и все пак някой да се върне на темата за срещата
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Май наистина има нещо такова, ама тая чофка отпред ме дразни изклучително много бе човек! А за срещата утре аз сам навит на 100%
                            Те всички новобранци са навити в началото.......Но ще останеш разочарован и ти...

Мире....ако ти дойдеш, вземи и Ромина....ще идем на Бриза горе...ще вземеме и Рики...ОК?

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                              Те всички новобранци са навити в началото.......Но ще останеш разочарован и ти...

Мире....ако ти дойдеш, вземи и Ромина....ще идем на Бриза горе...ще вземеме и Рики...ОК?
                              хаха ами аз ще дойда ама за Ромина не гарантирам даже от сега мога да кажа ,че няма да дойде сега друго я вълнува не алфи
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                                хаха ами аз ще дойда ама за Ромина не гарантирам даже от сега мога да кажа ,че няма да дойде сега друго я вълнува не алфи

То па нея кога са я вълнували Алфи

Comment

Working...
                                X