If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами модификацията на капака все още не е направена, до момента ми е само като идея. А снимката сам я правил на Paint Shop и наистина се получи мн. добре!
а на живо се получава още по добре - знам аз знам
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Абе деца .....ще се събираме ли утре , сряда е. А аз съм чувал, че в сряда били нашите срещи.....Да се приготвям ли да идвам. Само искам да ви кажа, че в 20.30 вече е много тъмно и да не се объркате да идете на друга среща. Ако моята кола я няма на срещата, не се стряскайте...просто е тъмно, а тя е черна. Така стига закачки. Желаещи за утре?....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Знаеш, ама не идваш на срещите с бегачката, та дори и без нея
с толкова много работа и на тебе няма да ти се идва на среши бате - да остана малко по- свободен и ще дойда само че сега ми е много напечено - паи колата не е в най добрата си форма
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
интересна концепция за предния капак , но така не ти ли се струва , че автомобила започва да прилича на опел тигра -не че и опелчето не е хубаво ,но по този начин обезличаваш автомобила -характерно на алфа е предния капак и злобно изражение на фаровете -в този случай май няма нужда от повече злоба . -пак казвам че това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него .
Comment