Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нали Рики Ферро беше много навит, кво стана..... кви са тия числа "100% съм сигурен"..процентите дали ще надвишат 100, защото потребителя е има повече от един отговор ...Нищо както и да е....Щяхме да сме двама, но в крайна сметка след като отидох и видях че няма никой се прибрах и после се отказахме да излизаме с Мирела някъде...Явно сряда не е добър ден...ама и неделя уж не беше...може би в шестък .....аз за тогава съм 101 % сигурен
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
      мирелка ако ме беше взела с алфата щяха да са 3-ма ама тя си премълча и аз нямаше с какво да дойда
      оправдания
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
        Нали Рики Ферро беше много навит, кво стана..... кви са тия числа "100% съм сигурен"..процентите дали ще надвишат 100, защото потребителя е има повече от един отговор ...Нищо както и да е....Щяхме да сме двама, но в крайна сметка след като отидох и видях че няма никой се прибрах и после се отказахме да излизаме с Мирела някъде...Явно сряда не е добър ден...ама и неделя уж не беше...може би в шестък .....аз за тогава съм 101 % сигурен
        хахха не ти ли харесват вече кафенцата с мен

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          хахха не ти ли харесват вече кафенцата с мен
          Харесват ми но много бях изморен вчера, както и днес.....хората на работа ме съсипаха. ТВа не ми попречи вчера да ида на среща де....А с теб ще излезем, когато кажеш....на бира..стига кафенца ...
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
            Харесват ми но много бях изморен вчера, както и днес.....хората на работа ме съсипаха. ТВа не ми попречи вчера да ида на среща де....А с теб ще излезем, когато кажеш....на бира..стига кафенца ...
            хехехе ами че добреммм

Comment

• ай да не ми мине котка път тая сряда ще дойда и аз ще взема и
              EXZIBIT може и християн ако е още тука
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                ай да не ми мине котка път тая сряда ще дойда и аз ще взема и
                тва виц ли беше

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  тва виц ли беше
                  ми не ама акопродължаваш ще се откажа
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

ай да не ми мине котка път тая сряда ще дойда и аз ще взема и
                    да взема и аз тая сряда краската и да гледаме развръзката на летището

Comment

ми не ама акопродължаваш ще се откажа
                      то не е започвало за да се отказваш

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                        да взема и аз тая сряда краската и да гледаме развръзката на летището
                        баааа мързунти ме да натискам педалите нещо до доло

Comment

баааа мързунти ме да натискам педалите нещо до доло
                          щото нали искаха да ги пробват с илия и затова тай и тай ще се събирате и да стане малко шооо . има малко ++++ за илия краската сложи 16 ка джанта с голям патък и бебешка седалка

Comment

• През цялото време бях на Кауфланд пред барзото хранене и само ви гледах сиира, влиза някаква Алфа прави една обиколка на кауфланд и си трагва! Аз трябва да ви гоня ли или да се провиквам "ИМА ЛИ АЛФИСТИ ТУКААААААААААА!!!" При положение че не познавам никой.
                            If you don't know me, don't judge me!
                            Because, only god can judge me!
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 16V

Comment

• Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщение
                              През цялото време бях на Кауфланд пред барзото хранене и само ви гледах сиира, влиза някаква Алфа прави една обиколка на кауфланд и си трагва! Аз трябва да ви гоня ли или да се провиквам "ИМА ЛИ АЛФИСТИ ТУКААААААААААА!!!" При положение че не познавам никой.
                              шанс му се вика на това, а ние да не те познаваме, че да знаем че си там

Comment

• айде колеги кажете кога имате среща в сливен та да мога и аз да се появя само не ми казвайте събота или неделя
                                Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Working...
                                X