Първоначално публикувано от radko_88
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеЧовек по-добре не се захващай, ние тука всички сме мн. сериозни и затова единственото нещо което ще направиш е да изгориш сумати бензин! Ама пак ти си решаваш..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеПрез цялото време бях на Кауфланд пред барзото хранене и само ви гледах сиира, влиза някаква Алфа прави една обиколка на кауфланд и си трагва! Аз трябва да ви гоня ли или да се провиквам "ИМА ЛИ АЛФИСТИ ТУКААААААААААА!!!"При положение че не познавам никой.
Last edited by trouble; d.m.y г., 20:27.
Comment
-
Извинявайте ако съм обидил някого, не сам искал да прозвучи по този начин!!!Last edited by Ricky_Ferrero; d.m.y г., 06:38.If you don't know me, don't judge me!
Because, only god can judge me!
Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеИзвинявайте ако съм обидил някого, не сам искал да прозвучи по този начин!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеT.S 1.4
Защо питаш е БРАТО?!Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеT.S 1.4
Защо питаш е БРАТО?!
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеС него търсим нещо по слабияко барем да му се понатисне па му чупим грабнакаIf you don't know me, don't judge me!
Because, only god can judge me!
Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Ricky_Ferrero Покажи съобщениеАз пак на твоята 1.6-ца искам да се понатисна, па барем и счупа крабначето!!!
В крайна сметка, според правилата на форума трябва да напишеш подпис с модела и модификацията на колицата си......А тук не е форум за заяждане. Никой няма нищо против теб, че да иронизираш Тишо с репликата БРАТО и стифлър със Гръбнака....
Ако трябва бягай се с Тишо, той е навит винаги....
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеВ крайна сметка, според правилата на форума трябва да напишеш подпис с модела и модификацията на колицата си......А тук не е форум за заяждане. Никой няма нищо против теб, че да иронизираш Тишо с репликата БРАТО и стифлър със Гръбнака....
Ако трябва бягай се с Тишо, той е навит винаги....Alfa Romeo 146 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеtrouble е прав ако искаш може да ги пробваме аз съм навит .....аз съм с 1.6 екотек абе с две думи мъртвецAlfa Romeo 146 1.6
Comment
Comment